Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident îngrozitor în Azuga! O femeie a murit după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni

Publicat:

"Pe DN 1 Ploiesti-Brasov, la kilometrul 135, in localitatea Azuga, judetul Prahova, s-a produs un accident rutier, in care un autoturism a lovit o femeie de aproximativ 70 de ani pe trecerea de pietoni, dupa care a patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un ansamblu de vehicule. In urma impactului, pietonul a decedat", a anuntat din cadrul .Conform aceleiasi surse, circulatia rutiera este restrictionata pe sensul de mers Brasov-Ploiesti. Se circula pe un singur fir, alternativ, valorile de trafic fiind in crestere. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Femeie spulberata de o mașina pe trecerea de pietoni in apropiere de Timișoara

15:31, 26.07.2024 - O femeie in varsta de 56 de ani a ajuns, vineri, la spital, in urma unui accident de circulație. Ea se afla pe trecerea de pietoni cand a fost izbita de o mașina condusa de un tanar in varsta de 20 de ani.

Accident mortal in Reghin. O femeie a fost spulberata pe trecerea de pietoni de un camion

16:35, 17.07.2024 - O femeie a murit, dupa ce a fost spulberata pe o trecere de pietoni de un camion condus de un tanar de 29 de ani, in municipiul Reghin. Momentul teribil a fost surprins de camerele de supraveghere.

Accident grav intre doua mașini: Doi oameni au murit, alti cinci au ajuns la spital

22:21, 02.07.2024 - Centrul Infotrafic al Politiei Romane a informat, marti seara ca circulatia autovehiculelor este oprita temporar, pe ambele sensuri, pe DN 6, in zona localitatii Valea Plopilor din judetul Giurgiu, pentru a permite desfasurarea interventiei la locul producerii unei coliziuni intre doua autoturisme.

Accident grav in judetul Giurgiu: Doi oameni au murit, alti cinci au ajuns la spital

22:21, 02.07.2024 - Centrul Infotrafic al Politiei Romane a informat, marti seara ca circulatia autovehiculelor este oprita temporar, pe ambele sensuri, pe DN 6, in zona localitatii Valea Plopilor din judetul Giurgiu, pentru a permite desfasurarea interventiei la locul producerii unei coliziuni intre doua autoturisme.

VIDEO Accident grav: fetița de zece ani, spulberata de un autobuz pe trecerea de pietoni

19:20, 23.06.2024 - O fetița de zece ani a fost lovita, in timp ce traversa strada pe trecere de pietoni, in localitatea Moisei, de un autobuz condus de un barbat de 48 de ani, anunța IPJ Maramureș.Copila a fost ranita și dusa la spital, unde a beneficiat de ingrijiri medicale.

Accident intre un autocar plin cu elevi și un autoturism pe DN67. O persoana a murit

09:50, 15.06.2024 - Sambata, un accident rutier grav a avut loc pe DN 67, in judetul Valcea, intre un autocar plin cu elevi și un autoturism. Incidentul s-a produs cand autocarul, care transporta elevi, s-a ciocnit violent cu un autoturism. Șoferul masinii a murit. „Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei…

TRAGEDIE. Femeie spulberata pe trecerea de pietoni

17:26, 06.06.2024 - Tragedie la C.A. Rosetti, pe DN 2 B. O varstnica din localitate a murit, dupa ce a fost lovita de o autoutilitara, in momentulș in care traversa pe o trecere pentru pietoni. ,,Din primele date de la fața locului a reieșit ca autoutilitara condusa pe direcția Buzau catre Braila, de catre un șofer de…

O femeie de 82 de ani a fost lovita de un autoturism pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut in Baia de Arieș

12:55, 19.05.2024 - La data de 18 mai 2024, in jurul orei 11.30, un barbat de 33 de ani, din comuna Lupșa, județul Alba, in timp ce conducea un autoturism pe strada Arieșului din Baia de Arieș, a efectuat o manevra de mers inapoi și a acroșat o femeie de 82 de ani, din Baia de Arieș, care se afla pe carosabil, angajata…


Ce parere ai despre aceasta stire?