Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident în zona Fântâna Mioriţa din Capitală. Două persoane sunt rănite

Publicat:

Un accident s-a produs luni in zona din Capitala din cauza lipsei acordarii de prioritate, a declarat pentru AGERPRES, , purtator de cuvant al a Capitalei.

Cei doi raniti au fost transportati la spital, suferind rani usoare.

"Unul dintre soferi circula dinspre Baneasa spre , iar la un altul a dorit sa intoarca si nu a acordat prioritate, provocand accidentul. Nu mai sunt victime colaterale", a spus Codau.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in centrul Capitalei: Coliziune intre un microbuz și un autoturism, 12 raniți 

07:15, 17.06.2024 - Accident de proporții in Capitala, in care au fost implicate 15 persoane. In urma celor intamplate, 12 persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. Totul s-a produs in Piața Unirii, intre un autoturism și un microbuz. Accident in Piața Unirii Douasprezece persoane au fost ranite și transportate la…

Mascații au descins la o rețea din Capitala care inșela cetațeni straini

09:15, 12.06.2024 - Politistii fac miercuri dimineata 17 perchezitii in Bucuresti si in Ilfov, intr-un dosar in care mai multe persoane sunt acuzate ca abordau cetateni straini, pe care ii invitau sa consume alcool, iar apoi, folosindu-le cardurile sau telefoanele, le sustrageau bani din conturi. Opt persoane urmeaza sa…

Aproape toata țara, sub avertizare de ploi și vijelii. Meteorologii au emis alerte cod portocaliu și galben

10:35, 03.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis luni, 3 iunie, avertizari cod portocaliu și galben de vreme instabila, care vizeaza aproape intreg teritoriul țarii pana marți, 4 iunie, la ora 3. Ploi sunt așteptate și in București.O atenționare cod portocaliu care vizeaza 16 județe din centrul,…

Masina lovita de tren in judetul Iasi. Doua persoane ranite, printre care și un tanar de 16 ani

14:05, 24.05.2024 - ”Accident feroviar in localitatea Badeni, comuna Scobinti - autoturism lovit de trenul 11408 Harlau – Iasi”, a anuntat, vineri, ISU Iasi.La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de interventie, dar si elicopterul SMURD.”Victimele, cu diverse politraumatisme. Conducatorul auto, barbat, in varsta…

Cifrele dezastrului din Capitala: dezvoltarea urbanistica stagneaza de 4 ani la ordinul lui Nicușor Dan

10:36, 21.05.2024 - Odata cu preluarea Capitalei, Nicușor Dan și-a continuat lupta impotriva “mafiei imobiliare”, care dateaza din perioada sa de activist pentru mediu. Actualul edil a dat vina pe “greaua moștenire” lasata de Gabriela Firea pentru lipsa dezvoltarii.

Accident in Capitala. Traficul tramvaielor restricționat. Doua persoane ranite

12:45, 18.05.2024 - Traficul tramvaielor este restricționat, sambata, pe ambele sensuri dupa ce o mașina a lovit tramvaiul 19, iar din impact a fost proiectata in linia tramvaiului 40, la intersecția dintre bulevardul 1 Decembrie cu strada Șerban Ghița, in Capitala.

Ferrari facut praf intr-un accident rutier, intre Turda și Cluj. Doua persoane au fost ranite

21:05, 09.05.2024 - Un grav eveniment rutier produs joi, 9 mai, in localitatea Copaceni, intre Turda și Cluj, s-a soldat cu ranirea a doua persoane. Un singur autoturism a fost implicat in acest accident, fiind vorba despre un Ferrari.

Trei persoane au fost ranite in Capitala, dupa un accident in care a fost implicata o ambulanta SMURD

19:50, 31.03.2024 - O ambulanta SMURD a fost implicata duminica intr-un accident rutier, produs la intersectia Sos Panduri/Calea 13 Septembrie din Bucuresti, in urma evenimentului trei persoane fiind ranite si transportate la spital, anunta Brigada Rutiera.


Ce parere ai despre aceasta stire?