Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav la Constanța. Un bărbat a murit și două femei sunt rănite grav

Publicat:

Un accident grav, in urma caruia un barbat a murit pe loc și alte doua persoane au fost ranite grav s-a petrecut, marți, 9 iulie 2024, in județul Constanța. Un autocamion și un autoturism s-au lovit, patru persoane ramanand incarcerate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Accident rutier cumplit, intre un autoturism și un TIR: Un barbat a murit, doua femei sunt in stare critica

15:05, 09.07.2024 - O persoana a murit, alte doua sunt ranite si pentru o a patra intervin in continuare pompierii cu autospeciala de descarcerare, dupa ce un autotren a intrat marti in coliziune cu un autoturism, pe DN 22C, in zona localitatii constantene Satu Nou.

Accident la Gadalin, doua persoane ranite, una a murit la spital

22:26, 29.06.2024 - Un accident rutier a avut loc sambata dupa amiaza in apropiere de localitatea Gadalin din  comuna Jucu. Din primele informații, a fost vorba despre o coliziune intre doua autoturisme. In urma impactului, un autoturism a ieșit in afara parții carosabile cu un barbat incarcerat in acesta. Pompierii de…

FOTO Un barbat a murit, iar doua femei - mama și fiica - au ajuns la spital dupa un accident oribil

20:10, 16.06.2024 - Un barbat a murit, iar doua femei au ajuns la spital in urma unui accident rutier ce s-a produs, duminica seara, pe DN 29, intre localitațile Baisa și Vladeni, județul Botoșani. In eveniment au fost implicate un autoturism și o motocicleta.

Un barbat a murit, iar doua femei au ajuns la spital in urma unui accident in Botoșani

19:50, 16.06.2024 - Un barbat a murit, iar doua femei au ajuns la spital in urma unui accident rutier ce s-a produs, duminica seara, pe DN 29, intre localitațile Baisa și Vladeni, județul Botoșani. In eveniment au fost implicate un autoturism și o motocicleta.

Accident grav in Dambovița. Un barbat a murit, iar doua persoane au fost ranite

10:00, 13.06.2024 - Un accident rutier grav s-a produs in județul Dambovița, soldat cu moartea unui barbat și ranirea a doua persoane. Incidentul a avut loc pe DN71. Echipajele de intervenție s-au deplasat rapid la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimelor și pentru a asigura zona.

Masina lovita de tren in judetul Iasi. Doua persoane ranite, printre care și un tanar de 16 ani

14:05, 24.05.2024 - ”Accident feroviar in localitatea Badeni, comuna Scobinti - autoturism lovit de trenul 11408 Harlau – Iasi”, a anuntat, vineri, ISU Iasi.La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de interventie, dar si elicopterul SMURD.”Victimele, cu diverse politraumatisme. Conducatorul auto, barbat, in varsta…

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?