Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav în Șieu Măgheruș: Un bărbat a murit după ce a intrat cu autoturismul într-un cap de pod

Publicat:

ULTIMA ORA: In urma cu puțin timp a avut loc un grav accident rutier in localitatea Șieu Magheruș. Un barbat a pierdut controlul volanului mașinii conduse și a intrat in plin intr-un cap de pod. Acesta a decedat.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Argeș. Un barbat de 30 ani care conducea un moped a deraiat și a murit pe loc

19:55, 23.06.2024 - In Argeș a avut loc un accident cumpit! Un barbat de 30 de ani care conducea un moped a pierdut controlul direcției și a ajuns intr-un șanț, iar leziunele au fost incompatibile cu viața. Alaturi de el se afla și un copil de 8 ani care a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

FOTO Un barbat a murit, iar doua femei - mama și fiica - au ajuns la spital dupa un accident oribil

20:10, 16.06.2024 - Un barbat a murit, iar doua femei au ajuns la spital in urma unui accident rutier ce s-a produs, duminica seara, pe DN 29, intre localitațile Baisa și Vladeni, județul Botoșani. In eveniment au fost implicate un autoturism și o motocicleta.

Un barbat a murit, iar doua femei au ajuns la spital in urma unui accident in Botoșani

19:50, 16.06.2024 - Un barbat a murit, iar doua femei au ajuns la spital in urma unui accident rutier ce s-a produs, duminica seara, pe DN 29, intre localitațile Baisa și Vladeni, județul Botoșani. In eveniment au fost implicate un autoturism și o motocicleta.

Grav accident de circulație pe drumul Cluj -Oradea. Patru oameni au murit dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat intr-un TIR-FOTO

09:30, 28.05.2024 - Un grav accident de ciruclație s-a produs in aceasta dimineața pe drumul Cluj-Oradea, DN 1, in localitatea Uileacu de Criș. La ora 6.33 Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost alertat prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la un accident rutier care a avut loc pe DN1, in localitatea Uileacu de Criș,…

Accident ingrozitor in Valcea. Un barbat de 45 de ani a murit pe loc. Mașina pe care o conducea s-a facut praf / FOTO

16:41, 26.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs, duminica dupa amiaza, in Valcea. Un barbat la varsta de 45 de ani a murit pe loc, in urma impactului cu un cap de pod. Traghedia s-a produs pe DN 67, in zona localitații Mihaești. Mașina pe care o conducea s-a facut praf.

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.


Ce parere ai despre aceasta stire?