Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav în regiunea Irkurtsk din Rusia: Două petroliere s-au ciocnit. Peste o mie de tone de combustibil se scurg în râul Lena

Publicat:

Doua doua petroliere s-au ciocnit pe raul Lena din regiunea Irkutsk, distrugand un rezervor care conținea aproape 140 de tone de benzina, a declarat luni pentru TASS un purtator de cuvant al serviciilor locale de urgența, anunța agenția TASS.

Cisterna TP-901 a lovit tancul TP-900 care transporta 832 de tone de benzina pe raurile Lena, langa satul Alexeyevsk”, a spus el, adaugand ca un rezervor care conținea 138 de tone de benzina a fost avariat.

CITESTE SI IKEA mizeaza pe designul interior de la distanta pe masura ce schimba strategia de vanzari 09:21 7 Video| Trei…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

(galerie foto) Grav accident, soldat cu 14 morți, inclusiv un copil, in Ucraina: Un microbuz s-a ciocnit cu o cisterna

10:25, 07.07.2024 - Un grav accident rutier a avut loc in nord-vestul Ucrainei si s-a soldat cu moartea a 14 persoane, inclusiv un copil de sase ani, a anuntat sambata ministrul ucrainean de interne, Igor Klimenko, scrie Agerpres, citat de digi24.ro .

Grav accident, soldat cu 14 morți, inclusiv un copil, in Ucraina. Un microbuz s-a ciocnit cu o cisterna

23:40, 06.07.2024 - Un grav accident rutier a avut loc in nord-vestul Ucrainei si s-a soldat cu moartea a 14 persoane, inclusiv un copil de sase ani, a anuntat sambata ministrul ucrainean de interne, Igor Klimenko, potrivit agenției germane de presa DPA, preluata de Agerpres.

Momentul in care drone ucrainene lovesc un depozit de combustibil in regiunea Krasnodar, din Rusia

12:15, 06.07.2024 - Ucrainenii au atacat cu drone doua depozite de combustibil, in noaptea de vineri spre sambata, in regiunea Krasnodar, din sudul Rusiei, aproape de peninsula ucraineana Crimeea, anexata ilegal de Moscova in 2014, au informat sambata autoritatile regionale, citate de EFE.

Accident nimicitor in Suceava. Doi copii și trei adulți au murit pe loc, dupa ce o cisterna și o mașina s-au ciocnit VIDEO

09:05, 01.07.2024 - Un grav accident rutier a avut loc, luni dimineața, in localitatea suceveana Cumparatura, din comuna Bosanci. Cinci oameni, dintre care doi copii, au murit in urma impactului produs intre o cisterna și un autoturism.

Un camion și o cisterna s-au ciocnit puternic, pe o șosea din județul Bihor. Ambele au luat foc

09:26, 13.06.2024 - Un camion care transporta tuburi de metal si o cisterna incarcata cu praf de beton s-au ciocnit, joi dimineata, in localitatea Ceica, judetul Bihor, dupa care au luat foc. Unul dintre soferi a fost transportat la spital.

VIDEO Accident infiorator: O cisterna și un camion s-au ciocnit violent - Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

09:15, 13.06.2024 - Un camion care transporta tuburi de metal si o cisterna incarcata cu praf de beton s-au ciocnit, joi dimineata, in localitatea Ceica, judetul Bihor, dupa care au luat foc, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Unul dintre soferi a fost transportat la spital.

Accident halucinant in Braila! Un șofer a fost gasit carbonizat dupa ce a lovit frontal o cisterna cu benzina. Camioanele au ars in intregime

21:00, 05.06.2024 - Un șofer a avut parte de un sfarșit cumolit in Braila! Un șofer a fost gasit carbonizat, dupa ce a intrat frontal intr-o cisterna cu benzina. Ambele au luat foc și au ars in intregime. In interior a fost gasit un șofer carbonizat. Iata cine ar fi fost vinovat!

O cisterna incarcata cu benzina si un autoturism s-au ciocnit, pe DN 2B

14:46, 05.06.2024 - O cisterna incarcata cu benzina si un autoturism s-au ciocnit, miercuri, pe DN 2B, in judetul Braila, iar apoi ambele vehicule au luat foc. Soferul cisternei a fost preluat de un echipaj SAJ, dar salvatorii nu pot ajunge la autoturism, unde se presupune ca s-ar afla soferul incarcerat. Traficul este…


Ce parere ai despre aceasta stire?