Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav cu un microbuz şcolar în SUA: cel puţin 6 morţi şi zeci de răniţi

Publicat:

Presa locala scrie ca pana la 12 copii ar fi murit, insa Departamentul de Pompieri din localitate a refuzat sa confirme informatia.

Potrivit sefului , , la bordul autobuzului se aflau circa 35 de copii. Douazeci si trei de pacienti au fost dusi la spitalele din zona, iar soferul autobuzului colaboreaza cu fortele de ordine, a adaugat el.

In vehicul se aflau elevi ai scolii , de la gradinita pana in clasa a cincea. Un martor a povestit ca a vazut copii iesind prin trapa de pe plafonul autobuzului, dupa accident.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Sibiu! Un autoturism a intrat in coliziune cu un microbuz in care se aflau 11 copii. Autoritațile au activat Planul Rosu de Interventie / FOTO

20:21, 26.06.2024 - Un grav accident de circulație s-a petrecut pe o șosea din Sibiu! Un autoturism a intrat in coliziune cu un microbuz in care se aflau 11 copii in varsta de 8 ani. Autoritațile au activat Planul Rosu de Interventie. Doua fetițe au primit ingrijiri medicale la fața locului.

Microbuz școlar cu 11 copii, implicat intr-un accident pe DN1 in Sibiu. S-a activat Planul Roșu de Intervenție

20:00, 26.06.2024 - Este pentru a doua oara in ultimele zile cand la Sibiu se activeaza Planul Roșu de Intervenție in urma unui accident rutier, produs miercuri seara, 26 iunie 2024. Un autoturism a intrat in coliziune cu un microbuz școlar plin cu copii in varsta de opt ani.

Plan roșu de intervenție. Microbuz școlar cu 11 copii, implicat intr-un accident

19:50, 26.06.2024 - Pompierii intervin de urgența pe DN1 in zona Saliște la un accident rutier in care sunt implicate un autoturism și un microbuz școlar. In accident sunt implicați 11 minori și 4 adulți. A fost activat Planul Roșu de intervenție.

12 oameni au fost raniți, dupa ce tribuna unui circ din Quito s-a prabușit

10:45, 14.06.2024 - 12 oameni au fost raniți, dupa ce, joi, 13 iunie, seara, tribunele unui circ din Amaguana, sud-estul capitalei ecuadoriene Quito, s-au prabușit, transmite Primicias.Departamentul de Pompieri din Quito a fost chemat sa intervina la fața locului. Potrivit informațiilor, preliminare, oamenii au fost raniți…

Tragedie in Cehia. Patru morti si zeci de raniti in urma unui accident feroviar – VIDEO

09:41, 06.06.2024 - Un accident cumplit a avut loc, miercuri seara, pe calea ferata, in Cehia. Bilanțul comunicat de autoritați indica faptul ca sunt cel puțin patru decese. Cel putin patru persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite intr-o coliziune intre un tren de pasageri si un convoi de marfuri, miercuri…

Tragedie in Republica Ceha: Cel puțin patru morți și zeci de raniți in urma unui accident feroviar VIDEO

07:00, 06.06.2024 - Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața și alte cateva zeci sunt ranite intr-o coliziune dintre un tren de pasageri și un convoi de marfuri din centrul Republicii Cehe, miercuri seara, informeaza serviciile de salvare, potrivit AFP.

Razboi in Ucraina, ziua 821. Cel putin doi morti si mai multi raniti, dupa ce rusii au lovit un centru comercial

23:26, 25.05.2024 - Un atac al Rusiei asupra unui magazin de bricolaj aglomerat din orașul ucrainean Harkov a ucis sambata cel puțin doua persoane. Mai multe persoane sunt ranite. Un incendiu uriaș a izbucnit dupa atac, iar echipele de pompieri se lupta sa il stapaneasca, au declarat oficialii regionali. Oleh Syniehubov,…

Imagini de la eveniment: Doi copii raniti de un sofer baut, in urma unui accident rutier in Arsa. Detalii de la IPJ Constanta (FOTO+VIDEO)

10:15, 02.04.2024 - Un accident rutier grav s a produs la data de 1 aprilie 2024, pe strada Mihai Eminescu din satul Arsa, judetul Constanta. Doi copii au fost raniti in urma impactului. Azi, 02 aprilie, IPJ Constanta vine cu precizari. Oficial de la IPJ Constanta La data de 1 aprilie a.c., in jurul orei 14.40, politisti…


Ce parere ai despre aceasta stire?