Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident feroviar: Cel puțin o persoană a murit și șase au fost rănite în urma deraierii unui tren

Publicat:

Cel puțin o persoana și-a pierdut viața și șase au fost ranite ușor marți dupa ce un tren de navetiști a deraiat în localitatea Vacarisses, în apropiere de Barcelona, în urma alunecarilor de teren provocate de ploile torențiale cazute în ultimele zile, relateaza cotidianul .

În prezent, nu exista informații cu privire la cauzele accidentului, dar protecția civila confirma deja ca exista un mort și șase oameni ușor raniți, restul pasagerilor, aproximativ 150 de persoane, fiind nevatamate.

Un total de 14 echipaje de pompieri, 11 ambulanțe…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bacau: Tinere din Tecuci, ranite dupa ce s-au rasturnat cu ATV-ul intr-o rapa la Slanic Moldova

10:15, 24.06.2024 - Doua tinere din Tecuci au fost ranite dupa ce s-au rasturnat cu ATV-ul intr-o rapa de langa un drum forestier, in statiunea Slanic Moldova, a informat Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Bacau. La interventia de salvare au participat jandarmi, salvamontisti si cadre medicale de la Serviciul de…

Doua apeluri pentru Salvamont Cluj. Cinci persoane ranite, una a decedat!

14:31, 25.05.2024 - Salvamontiștii au avut o serie de intervenții in ultimele 24 de ore. Doua apeluri au venit și de la Cluj. Doua cazuri de urgența au fost inregistrate in Cluj, iar alte persoane ranite au avut nevoie de asistența medicala. Din pacate, o persoana a fost declarata decedata. „In ultimele 24 de ore, la Dispeceratul…

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

VIDEO. O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite, dupa ce un copac masiv s-a prabușit pe un bulevard aglomerat din Kuala Lumpur

16:26, 07.05.2024 - Un copac masiv s-a prabusit marti peste una dintre cele mai aglomerate bulevarde din Kuala Lumpur provocand moartea unei persoane si ranirea altor doua. In urma incidentului au fost perturbate serviciile de monosina si au fost avariate peste 10 autovehicule, au precizat autoritatile, potrivit Reuters.

Atacuri rusești din duminica Paștelui ortodox. O persoana a murit, 17 au fost ranite in Harkov

23:46, 05.05.2024 - Atacurile rusești din duminica Paștelui ortodox au ucis o femeie ingropata sub daramaturi și au ranit 17 persoane in orașul ucrainean Harkov și in regiunea inconjuratoare, au declarat oficialii regionali.

Real Madrid, noua campioana a Spaniei - Eșecul Barcelonei a trimis titlul pe Bernabeu

21:35, 04.05.2024 - Barcelona a pierdut derbiul local din Catalonia cu Girona, scor 4-2, iar de eșecul formației lui Xavi a profitat tocmai Real Madrid, marele rival. „Galacticii” sunt noii campioni ai Spaniei cu patru etape inainte de finalul sezonului din LaLiga.

(AUDIO) Iași: O persoana a murit, in urma unei alunecari de teren

13:35, 01.04.2024 - O persoana a murit in urma unei alunecari de teren care a avut loc, astazi, in localitatea Cotnari din județul Iași. In urma incidentului, au rezultat doua victime, pentru una dintre acestea fiind inregistrat decesul. Purtatorul de cuvant de la ISU Iași, George Onofreiasa: Primele echipaje sosite la…


Ce parere ai despre aceasta stire?