Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cumplit la ieșire din Constanța. George a murit la 24 de ani, după ce a lovit cu mașina un sens giratoriu / FOTO

Publicat:

Un accident ingrozitor s-a petrecut in Constanța, in urma cu doar o noapte. Victima a fost George, un tanar de 24 de ani, care și-a pierdut viața. Mașina in care se afla a lovit cu viteza un sens giratoriu. Impactul i-a provocat moartea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Accident cumplit intre un camion și un autoturism: Șoferul din mașina nu a avut nicio șansa

21:15, 03.07.2024 - Accident rutier grav, in aceasta seara, in județul Constanța. Un șofer dintr-un autoturism care s-a izbit de un camion a murit la fața locului. Un accident rutier mortal s-a produs azi, 03 iulie 2024 in zona fermei de la Sibioara, județul Constanța.

Accident cumplit in Teleorman. Trei persoane au murit, iar un tanar este un coma, dupa ce o mașina a intrat intr-un cap de pod

20:40, 28.06.2024 - Un accident mortal a avut loc in Teleorman in aceasta dupa-amiaza. O mașina a intrat intr-un cap de pod, iar victimele au ramas incarcerate pana la sosirea salvatorilor. Medicii nu au mai putut face nimic pentru trei persoane, iar cea de a patra a fost transportata la un spital din București.

Accident mortal la iesire din Medgidia spre Valea Dacilor! Un sofer a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un cap de pod (FOTO+VIDEO)

08:00, 23.06.2024 - Un accident rutier mortal s a produs azi 23 iunie 2024, la iesire din Medgidia spre Valea Dacilor.Este vorba despre un autoturism marca Dacia Duster cu numere de Bucuresti, care a intrat in podul de cale ferata.Im urma impactului, o victima, barbat, care se afla singur in masina, dedecat.La fata locului…

Doua femei au murit intr-un cumplit accident produs in Alba. Mașina in care se aflau a cazut intr-o rapa. FOTO

13:30, 22.06.2024 - Doua femei din judetul Mures, de 90 si 87 de ani, au decedat, sambata, dupa ce un autoturism in care se mai aflau doua persoane, un barbat si o femeie, a iesit de pe DN 75, pe raza localitatii Muncelu din Muntii Apuseni, si s-a rasturnat intr-o rapa.

O tanara din Alba, condamnata dupa ce a provocat un accident mortal. A lovit cu mașina un biciclist beat

10:05, 17.06.2024 - O tanara din Alba, condamnata dupa ce a provocat un accident mortal. A lovit cu mașina un biciclist beat O tanara din Alba a fost condamnata pentru ucidere din culpa, dupa ce in urma cu mai mulți ani a provocat un accident rutier mortal. Victima a fost un biciclist care s-a urcat beat pe bicicleta și…

Tragedie in Suceava! Un biciclist a murit, dupa ce a fost spulberat de o mașina. Impactul a fost cumplit / FOTO

09:50, 03.06.2024 - Un accident ingrozitor s-aprodus in Suceava. Un biciclist a murit pe șosea, dupa ce a fost spulberat de o mașina. Impactul cu mașina i-a fost fatal barbatului. Medicii nu au mai putut sa il salveze din cauza ranilor foarte grave. Victima a fost gasita moarta pe marginea strazii.

Accident cumplit in Vaslui. O femeie a murit și o alta persoana a fost ranita, dupa ce mașina in care se aflau a intrat intr-un copac / FOTO

12:21, 11.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Vaslui, vineri noapte. O femeie a murit și o alta persoana a fost ranita grav, dupa ce șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina intr-un copac. Femeia nu a mai avut nicio șansa și a fost declarata decedata.

Accident cumplit pe DN6: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod

22:00, 06.05.2024 - Un barbat a murit in urma unui accident care a avut loc duminica pe DN 6, in localitatea Sadova Veche, din județul Caraș-Severin. Un autoturism a lovit duminica un cap de pod pe DN 6, in Sadova Veche, județul Caraș-Severin, iar in urma evenimentului rutier un barbat a murit.


Ce parere ai despre aceasta stire?