Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident aproape de Timișoara. Două autoturisme s-au tamponat, o persoană a fost trasportată la spital / FOTO

Publicat:

Drumurile inzapezite din Timiș continua sa le dea batai de cap șoferilor. Un nou accident rutier a avut loc in aceasta dupa-amiaza, tot in apropiere de Timișoara, de aceasta data la Sanandrei. Doua autoturisme – in care se aflau șase persoane, intre care un minor – s-au ciocnit, fiind nevoie de intervenția pompierilor. In urma ... The post Accident aproape de Timișoara. Doua autoturisme s-au tamponat, o persoana a fost trasportata la spital / FOTO appeared first on deBanat.ro - spune realitatea! .

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Accident in lanț la Cheltuitor: Un Infiniti, o Toyota și un Renault s-au lovit violent. O persoana, tranportata la spital

15:05, 01.06.2024 - Un accident in lanț s-a produs astazi la Cheltuitor. Conform informațiilor oferite de oamenii legii, un Infiniti, o Toyota, dar și un Renault s-au lovit pe traseul R5. In zona s-au format ambuteiaje, iar la locul impactului a intervenit ambulanța.

Accident de munca pe șantierul Centrului de Mari Arși din Timișoara. Un barbat a ajuns la spital

14:50, 29.05.2024 - Un barbat a fost ranit in urma unui accident de munca produs marți dimineața, pe șantierul Centrului de Mari Arși din Timișoara. Acesta a fost transportat la spital pentru a i se acorda ingrijiri medicale.

Accident grav la Timisoara. O femeie a ajuns la spital dupa ce a trecut pe „rosu”

12:56, 27.05.2024 - Graba provoaca din nou victime. De aceasta data este vorba despre un pieton, care nu a „respectat” semaforul. Un barbat in varsta de 39 de ani a condus un autoturism pe raza muncipiului Timișoara dinspre Calea Stan Vidrighin inspre Calea Șagului, iar la un moment dat ar fi surprins și acroșat o femeie…

Coliziune intre doua autoturisme in aceasta dimineața. Un barbat incarcerat

08:00, 22.05.2024 - Accident la Cluj-Napoca in aceasta dimineața pe Bulevardul Muncii. Impactul s-a produs intre doua autoturisme. Un barbat a fost incarcerat. Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit in urma cu puține momente la un accident rutier petrecut pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. In…

Accident in lanț in Calea Șagului din Timișoara. O femeie a ajuns la spital

11:40, 30.04.2024 - Accident produs intre trei autovehicule, marți, in zona Calea Șagului din Timișoara. Șoferul unei autoutilitare a intrat intr-o mașina pe care a proiectat-o intr-un alt autoturism. In urma impactului, o femeie a fost ranita.

Accident rutier provocat de un tanar care nu a acordat prioritate, la Timișoara. A bagat o femeie in spital

19:01, 11.04.2024 - Nerespectarea indicatoarelor de circulație poate avea uneori consecințe grave. Așa s-a intamplat joi seara, in sudul Timișoarei, cand un tanar șofer nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și a provocat un accident soldat cu o victima.

Acum: Accident pe Calea Turzii, in Cluj-Napoca. Trafic blocat pe ambele sensuri! (UPDATE)

15:51, 06.04.2024 - Doua autovehicule s-au tamponat in urma cu puțin timp, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, blocand circulația, atat la coborarea spre zona centrala, din Observator, cat și la urcare. ”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin in aceste momente la un accident rutier petrecut pe Calea Turzii…

Pasagera la spital in urma unui accident produs in zona Stadionului din Timișoara

12:40, 05.04.2024 - O femeie in varsta de 67 de ani a avut parte, vineri, de o sperietura groaznica. Mașina in care acesta se deplasa ca pasagera, și care circula regulamentar, a fost implicata intr-un accident auto.


Ce parere ai despre aceasta stire?