Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Robert Fermecătorul, presupusul atacator al Alinei, primele declarații. Bărbatul susține că nu a lovit-o niciodată

Publicat:

, cantarețul care ar fi lovit-o pana cand a omorat-o pe soția sa, susține ca nu e nimic adevarat din acuzațiile care i se aduc. El precizeaza ca loviturile ar fi facut parte dintr-un rol pe care amandoi il aveau. Alina facea videochat și susține ca oamenii ii cereau sa o vada batuta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Edi Iordanescu, primele declarații dupa Romania - Ucraina: „Am o rugaminte pentru voi. Sa nu ii numim așa pe baieți”

18:35, 17.06.2024 - Edi Iordanescu, selecționerul Romaniei, a comentat victoria fabuloasa cu Ucraina, scor 3-0, de la EURO 2024. Iordanescu a ținut sa-și felicite toți jucatorii pentru cum au evoluat, inclusiv pe cei care au intrat de pe banca, și a afirmat ca „starul nostru este grupul”. Apoi, el a venit și cu o denumire…

Știrile Antena Stars. Oana Moșneagu, primele declarații dupa nunta cu Vlad Gherman. Care a fost cel emoționant moment de la eveniment: „A ieșit așa cum ne-am dorit”

21:05, 05.06.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au casatorit duminica și au avut o nunta ca-n povești. Actrița spune ca atat ea, cat și soțul ei, au avut mari emoții in ziua cea mare și s-au agitat pentru ca evenimentul sa iasa așa cum au visat.

Acces Direct. Mama principalului suspect in cazul Raisei, fetița de doi ani din Dolj gasita moarta, primele declarații. Ce i-ar fi povestit femeii: „Era suparat in ziua aia”

18:30, 29.05.2024 - Parinții Raisei sunt in stare de șoc de cand au aflat ca fiica lor a fost gasita moarta intr-o rapa, langa casa. Familia ei s-a intors din Spania in Romania și vor sa se faca dreptate. Cei doi sunt convinși ca verișorul nu ar fi putut sa o ucida singur, in timp ce mama adolescentului spune ca nu are…

Star Matinal. Enzo de la Chefi la cuțite, primele declarații dupa cununia religioasa! Imagini emoționante de la marele eveniment: ”Au fost multe sentimente...” / VIDEO

10:31, 27.05.2024 - Enzo de la Chefi la cuțite și soția lui și-au promis iubire veșnica in fața lui Dumnezeu și au organizat cea mai frumoasa nunta! Cei doi au trait emoții mari și dupa o mulțime de pregatiri, au putut sa se bucure, in sfarșit, de cel mai special eveniment! Enzo Aiello și Cristina Ene au facut primele…

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Primele declarații ale elevului injunghiat la o școala din București. Adolescentul a vorbit despre atacator: "Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn ..."

19:20, 05.04.2024 - In cursul zilei de azi, elevul de clasa a X-a care a fost injunghiat de un alt tanar in curtea unui liceu din Capitala, a facut primele declarații despre incident. Ce a declarat adolescentul in ziua in care a fost externat din spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?