Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. O tânără mămică, la capătul puterilor, după ce ar fi fost amenințată și șantajată de fostul iubit. Mona și bărbatul s-au cunoscut pe Facebook, în urmă cu un an

Publicat:

Mona locuiește de ani buni in Spania, impreuna cu fiica și mama ei. In urma cu un an, in luna februarie, a cunoscut un barbat din București de care s-a indragostit. Nu a durat mult, iar iubitul și-a dorit sa le fie alaturi, doar ca totul s-a transformat intr-un coșmar dupa doua zile. Ar fi devenit gelos peste masura și ar fi lovit-o in repetate randuri pe Mona.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. O mama din Hunedoara și trei dintre copiii ei, la capatul puterilor. Ar fi fost alungați din casa, iar ea batuta de soț de mai multe ori: „Am avut și ordin de protecție...”

19:01, 27.06.2024 - Claudia spune ca nu a plecat de acasa, chiar daca a fost batuta de mai multe ori de soț, pentru ca și-a dorit sa țina familia unita, iar copiii sa aiba un tata. Doar ca, in timp, lucrurile ar fi degenerat. Episoadele in care ar fi fost batuta s-ar fi repetat și ar fi devenit o normalitate in familia…

Jurnalistul Catalin Striblea, despre cum a fost huiduit Babasha, cand a cantat alaturi de Chris Martin: „O revarsare de ura apasata”

10:55, 13.06.2024 - Tanarul cantareț de manele Babasha a fost ales de Chris Martin sa urce pe scena la primul concert Coldplay de la București, din seara de 12 iunie, dar publicul a huiduit puternic momentul. Chiar daca solistul trupei britanice a vorbit la superlativ despre Babasha și chiar la acompaniat la pian, spectatorii,…

Diana Șoșoaca, la Ambasada Federației Ruse, la doua zile dupa alegeri - Senatoarea a sarbatorit Ziua Rusiei (FOTO)

21:51, 12.06.2024 - Marți, 11 iunie, la Ambasada Federației Ruse din București a avut loc recepția cu ocazia Zilei Rusiei. Printre cei prezenți s-au aflat senatoarea Diana Șoșoaca și fostul ministru Adrian Severin, dupa cum reiese din imaginile publicate de reprezentanța diplomatica pe pagina oficiala de Facebook.

Acces Direct. Un barbat, la capatul puterilor, din cauza fiului lacom. Gheorghe, nevoit sa iși puna averea la adapost de propriul copil?

17:21, 15.05.2024 - Ajuns la o varsta respectabila, Gheorghe susține ca nu mai are liniște din cauza fiului. Barbatul și-ar dori ca tatal lui sa vanda totul și s-ar fi ajuns inclusiv la amenințari. Gheorghe spune ca propriul copil este impotriva lui acum, dupa ce a vorbit, din nou, dupa mulți ani cu mama lui.

Acces Direct. Mariana, la capatul puterilor. Femeia risca sa ramana fara partea care i se cuvine din avere. Cum ar fi fost manipulat fostul soț de doua vecine

18:50, 10.05.2024 - Mariana și soțul ei au divorțat in 2022, dupa 37 de ani de casnicie. Femeia spune ca a ajuns la capatul puterilor, asta dupa ce barbatul ar fi dator la mai multe banci. Ar fi facut imprumuturi in numele lui, dar banii ar fi ajuns la doua vecine.

Acces Direct. Denisa, ademenita de un barbat in mediul online, prin metoda Loverboy. S-au cunoscut acum trei ani și nici in prezent nu ii da pace: „La prima intalnire...”

20:01, 08.05.2024 - Denisa susține ca traiește un coșmar de cand a vorbit pentru prima data cu un barbat cunoscut pe Facebook. Prima lor conversația a fost acum trei ani, iar de atunci, Eugen nu ii da pace tinerei. S-ar fi ajuns inclusiv la amenințari cu moartea.

Un restaurant din București a starnit controverse dupa ce le-a cerut clienților sa-și țina copiii „tot timpul așezați la masa”. Cum a explicat decizia

19:00, 02.05.2024 - Intr-un afiș postat la intrare, localul Sera Eden din București le transmite clienților ca trebuie sa-și țina copii „asezați la masa pe toata durata vizitei”. Acest mesaj a starnit controverse in mediul online, amintind de dezbaterea provocata acum doi ani de localul J'ai Bistrot. „Pentru siguranța…

Firea ii mulțumește lui Ciolacu pentru „incredere”: „Voi redeschide toate santierele”

12:11, 23.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a scris, marți, pe Facebook, dupa decizia Coaliției de a merge cu candidaturi separate la Primaria Capitalei, ca „impreuna vom lupta pentru dreptul bucurestenilor la o viața intr-un oras civilizat” și i-a mulțumit lui Marcel Ciolacu pentru incredere.


Ce parere ai despre aceasta stire?