Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Mariana își acuză șeful că a abuzat de funcție pentru a-i face avansuri. Femeia susține că a fost hărțuită: "A încercat să îmi pună mâna pe fund..." / VIDEO

Publicat:

In ediția din aceasta seara a emisiunii , doamna Mariana și-a spus povestea. Femeia iși acuza șeful ca ar fi abuzat de funcție pentru a-i face avansuri sexuale. Susține ca ar fi fost data afara din cauza faptului ca nu ar fi raspuns acestor avansuri.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful IPJ Alba, schimbat din funcție. Legaturi cu Mafia Lemnului!

13:01, 21.06.2024 - Șeful IPJ Alba, Florin Dogaru, a fost schimbat din funcție. Acesta este urmarit penal de procurorii DNA pentru abuz in serviciu intr-un dosar legat, printre altele, de traficul de lemne din Apuseni.

Șeful IPJ Alba, schimbat din funcție, cercetat de DNA pentru abuz in serviciu

14:05, 20.06.2024 - Șeful IPJ Alba, comisarul șef Florin Dogaru, care a fost inlocuit din funcție, este cercetat de DNA pentru abuz in serviciu. In plus, mai sunt cercetați și alți polițiști și un ofițer in cadrul D.G.A. – Serviciul Județean Alba.

Ministrul chinez al Apararii acuza SUA ca au testat "liniile roșii": Cine susține independența Taiwanului "va sfarși in autodistrugere"

08:35, 02.06.2024 - Perspectiva unei "reunificari” pasnice cu Taiwanul este din ce in ce mai "slabita” de separatisti si de fortele externe, a declarat, duminica, ministrul chinez al apararii, Dong Jun. El a amenințat ca cei care susțin independența Taiwanului vor "sfarși in autodistrugere", scrie CNN.

Piedone spune ca ar fi fost sunat sa renunțe la candidatura: Ce funcție va primi daca o va susține pe Gabriela Firea

18:35, 31.05.2024 - Cristian Popescu Piedone recunoaște ca a fost sunat de cineva din PSD care i-a spus sa se retraga din cursa pentru primaria Capitalei. Oferta a sunat astfel: daca va declara public ca o va susține pe Gabriela Firea, atunci acesta va primi postul de viceprimar.

Borrell acuza ca unele țari europene incearca sa influențeze judecatorii CPI in dosarul lui Netanyahu

15:16, 24.05.2024 - Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, a declarat vineri ca unele tari europene incearca sa-i intimideze pe judecatorii Curtii Penale Internationale din cauza dosarului impotriva liderilor israelieni, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. El le cere sa nu mai intervina si sa respecte instanta.

Acces Direct. O tanara susține ca soțul cu care se afla in divorț și mama lui vor sa ii ia fetița, deși nu se ocupa de ea: "Nu i-a interesat..." / VIDEO

17:20, 29.04.2024 - O tanara mama este disperata! Femeia povestește ca a avut o relație cu un barbat pe nume Marian din 2019 și locuiau impreuna in Anglia. Cand a ramas insarcinata, soțul i-a propus varianta sa se intoarca in țara și sa locuiasca alaturi de mama lui, ceea ce s-a și intamplat. Atunci a inceput, de fapt,…

Romania a cheltuit sub 2% pentru Aparare pentru ca nu a gasit ce voia sa cumpere, susține Klaus Iohannis

20:15, 11.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca „nu este bine sa avem abordari contabile”, cand a fost intrebat cum comenteaza faptul ca o analiza recenta a NATO arata ca Romania a cheltuit sub 2% din PIB pentru Aparare, relateaza agenția News.ro. Declarațiile, transmise de site-ul oficial al președinției,…

Acces Direct. Cum se apara primarul care i-ar fi facut avansuri Anei. Barbatul susține ca totul este o minciuna: ”Acuzații nefondate” / VIDEO

20:20, 09.04.2024 - Primarul din comuna Vedea dezminte acuzațiile Anei. Edilul marturisește ca nu i-a facut avansuri și ca femeia este impotriva lui, mințind cu privire la acțiunile lui. In ceea ce privește arestarea ei, susține ca nu are nicio legatura, iar poliția și-a facut datoria.


Ce parere ai despre aceasta stire?