Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Lăcrămioara trăiește un coșmar, după ce nepoata ei a fugit de acasă. Femeia din Botoșani o caută cu disperare: ”Nu îi lipsea nimic” / VIDEO

Publicat:

O familie din Botoșani trece printr-o drama continua. a fugit de acasa, iar de atunci tot ce a facut a fost sa o caute. Femeia este disperata și spera cu orice preț ca o va gasi. Lacramioara a facut declarații dureroase la .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Soția lui Nicolae ar fi fugit de acasa cu un alt barbat. Dupa doi ani, femeia vrea sa ii ia pe copii de la tata: „Te-am pacalit”

18:45, 28.06.2024 - Nicolae este intr-o situațide delicata. Dupa ce soția a plecat cu un alt barbat, in urma cu doi ani și a lasat in urma trei copii, acum iși dorește sa se implice in viețile micuților. Aceasta ar vrea sa locuiasca impreuna cu ei peste hotare, dar taticul nu este de acord cu decizia luata.

Cum a ajuns Monica Tatoiu sa se casatoreasca in urma unui pariu. De ce a fugit de acasa dupa 3 luni de mariaj: „ Am plecat cu…”

16:16, 28.06.2024 - Monica Tatoiu, una dintre cele mai vocale femei din showbiz-ul romanesc, a facut dezvaluiri neașteptate despre experiențele de care a avut parte in tinerețe. Cum a ajuns sa se casatoreasca din cauza unui pariu cu tatal sau? „M-am casatorit cu unul care am zis ca trebuie, ca a zis tata ca nu ma mai ia…

Reacția Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: „La varsta aceasta avem doar prieten”

16:46, 05.05.2024 - Andreea Marin a avut o reacție neașteptata cand a fost intrebata de iubitul fiicei sale. Violeta Banica a postat recent pe rețelele de socializare ca este intr-o relație.Aflata la un eveniment monden, Andreea Marin a stat de vorba cu jurnaliștii prezenți. Fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize!”…

Poliția cauta o tanara din Voia care a plecat de acasa pe 14 aprilie

13:11, 17.04.2024 - La data de 16 aprilie a.c., in jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurala Valea Mare au fost sesizați de catre o femeie de 44 de ani, cu privire la faptul ca fiica sa, *REBECA ALBERTA VASILICA*, in varsta de 23 de ani, din localitatea Voia, a plecat voluntar de la ... Citește…

Poliția are nevoie de ajutor pentru a-l gasi pe David. Baiatul de 12 ani a disparut și familia il cauta cu disperare

22:30, 14.04.2024 - Un copil in varsta de 12 ani a plecat de acasa in cursul zilei de astazi și nu s-a mai intors. Familia nu mai știe nimic de minor și a alertat autoritațile. Poliția cere ajutorul romanilor pentru a-l gasi și a-l aduce in siguranța acasa.

Soldații ruși dezerteaza din razboiul lui Putin și cauta azil in strainatate. Acasa ii așteapta ani grei de inchisoare

20:25, 12.04.2024 - Associated Press a vorbit cu cinci ofițeri și un soldat care au dezertat din armata rusa. Toți au dosare penale impotriva lor in Rusia, unde risca 10 ani sau mai mult de inchisoare. Fiecare dintre ei așteapta o primire din partea Occidentului care pare sa nu mai vina.

Acces Direct. Crima șocanta langa București! Ucigașul este liber, iar polițiștii il cauta / VIDEO

18:00, 08.04.2024 - S-a dat alerta in toata țara! Polițiștii il cauta pe ucigașul femeii care a fost gasita fara suflare langa București. Panala acest moment nu a fost identificata identitatea victimei, dar se pare ca anchetatorii au mai multe ipoteze.

Acces Direct. O femeie, data disparuta. Familia o cauta cu disperare. A plecat la Bacau și nu s-a mai intors: "In ziua aia..." / VIDEO

19:30, 04.04.2024 - Fiul este in alerta, Mama lui e de negasit. Acum trei saptamani Razvan a primit un telefon ce avea sa il panicheze. Tatal lui l-a sunat sa ii spuna ca mama lui a disparut fara urma. Ceea ce trebuia sa fie o calatorie de doar cateva ore s-a transformat intr-un mister pentru intreaga familie.


Ce parere ai despre aceasta stire?