Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. I-au furat mama din mormânt! Maria este îngenuncheată de durere: ”Când am văzut, am căzut jos”

Publicat:

s-a stins din viața atunci cand Maria avea numai patru ani. Femeii nu i-au ramas prea multe amintiri de la mama ei, deoarece aceasta a murit de foarte tanara. Maria obișnuia sa mearga destul de des la cimitir, la mormantul mamei sale, insa a avut parte de o surpriza neplacuta in momentul in care și-a dat seama ca mama i-a fost furata din mormant.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Maria, pacalita de cumnata, dupa moartea soțului? O acuza ca ar fi vrut sa puna mana pe toata averea

19:35, 24.06.2024 - Maria este in „razboi” cu cumnata, asta dupa ce femeia ar fi incercat sa puna mana pe toata moștenirea. Intre timp, soțul Mariei a murit, iar conflictul dintre cele doua familii nu a fost soluționat, din contra, cumnata ar fi avut pretenții in continuare sa primeasca cele doua terenuri.

Acces Direct. Durere fara margini intr-o familie din Prahova. Fiul lor, Ștefan, a murit inecat intr-o groapa: „Putea fi salvat și nu s-a facut nimic”

18:51, 19.06.2024 - Ștefan avea 16 ani și in urma cu doua saptamani a sfarșit tragic, dupa ce a mers la scaldat. Doar ca nu s-a indreptat, ca de fiecare data, la garla de care familia știa, ci a mers impreuna cu cațiva prieteni la o groapa adanca nesemnalizata.

Acces Direct. Criminalul din Braila nu ar fi fost la prima abatere! Dezvaluiri despre primul atac sangeros! Nepotul femeii ucise, declarații tulburatoare: ”A intrat la pușcarie” / VIDEO

19:30, 17.06.2024 - Au aparut dezvaluiri incredibile in cazul crimei din Braila! Barbatul care a ucis-o pe iubita lui nu ar fi fost la prima abatere, ci ar fi incercat sa iși omoare și prima soție! Nepotul femeii care a murit a facut declarații cu un puternic impact emoțional! Problemele cu care criminalul se confrunta…

Acces Direct. Noi detalii halucinante in cazul femeii care a fost gasita moarta intr-un rau secat! Familia susține ca a fost ucisa: „Am inceput sa o cautam” / VIDEO

19:36, 14.06.2024 - Noi detalii halucinante in cazul femeii care a fost gasita fara suflare intr-un rau secat! Veta și-a gasit sfarșitul la varsta de 67 de ani. Familia susține ca a fost ucisa. Ce au marturisit apropiații, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Acces Direct. Mama principalului suspect in cazul Raisei, fetița de doi ani din Dolj gasita moarta, primele declarații. Ce i-ar fi povestit femeii: „Era suparat in ziua aia”

18:30, 29.05.2024 - Parinții Raisei sunt in stare de șoc de cand au aflat ca fiica lor a fost gasita moarta intr-o rapa, langa casa. Familia ei s-a intors din Spania in Romania și vor sa se faca dreptate. Cei doi sunt convinși ca verișorul nu ar fi putut sa o ucida singur, in timp ce mama adolescentului spune ca nu are…

Acces Direct. Tinere rapite și ținute sechestrate in Italia? Parinții se tem pentru viața lor: „Ce e mai grav...” / VIDEO

21:11, 13.05.2024 - Parinții Ana Mariei sunt in stare de șoc și nu mai știu nimic de fiica lor. Tanara in varsta de 24 de ani a plecat in Italia impreuna cu un barbat pe care l-a cunoscut pe internet. La distanța de cateva zile a mers și prietena sa, Maria, iar din acel moment nu se mai știe nimic de soarta lor.

Acces Direct. Interlopul acuzat de Maria ca a terorizat-o, adevarul despre scandal. Cum se apara barbatul: „A sarit sa ma omoare”

18:00, 24.04.2024 - Maria il acuza pe un barbat din satul Ileana, județul Ialomița, ca ar fi fost amenințata, dupa ce sambata ar fi avut loc un conflict de proporții. Ariciu, așa cum este cunoscut in comunitate, se apara și spune ca nu a facut altceva decat sa vina sa iși ia fiul acasa.

Acces Direct. Maria, terorizata de un interlop? Ar fi trecut prin momente de coșmar din cauza barbatului. De la ce s-ar fi certat

17:20, 24.04.2024 - Maria susține ca nu mai are liniște din cauza unui barbat cunoscut in comunitate drept un om violent. Fiul ei și baiatului interlopului ar fi avut un conflict mai vechi, dar problemele s-ar fi agravat sambata, dupa un gratar facut in familia femeii.


Ce parere ai despre aceasta stire?