Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Gabriela își acuză fostul soț că i-a dat fiica la orfelinat, în Spania. Femeia își caută fetița de 14 ani / VIDEO

Publicat:

Gabriela a vorbit cu ochii in lacrimi despre fetița ei, pe care nu a mai vazut-o de cand era bebeluș. Femeia susține ca fostul soț, tatal fetiței, a dat-o pe copila la un orfelinat din Spania, fara ca ea sa știe nimic. Au trecut 14 ani de atunci, iar Gabriela incearca acum sa-și gaseasca fiica.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Rareș, șantajat de inca soția lui din acte? Vrea sa iși creasca singur și fetița cea mica, dupa ce fiica cea mare a ajuns in grija lui

18:21, 19.06.2024 - Rareș are doua fete in varste de 5 și 12 ani, iar acum vrea sa iși creasca singur și fiica cea mica, in condițiile in care fata cea mare este in grija lui de cum au decis sa divorțeze. Barbatul și soția lui sunt inca in proces de divorț și susține ca inca partenera lui nu s-ar fi interesat de copii.

Acces Direct. Mama principalului suspect in cazul Raisei, fetița de doi ani din Dolj gasita moarta, primele declarații. Ce i-ar fi povestit femeii: „Era suparat in ziua aia”

18:30, 29.05.2024 - Parinții Raisei sunt in stare de șoc de cand au aflat ca fiica lor a fost gasita moarta intr-o rapa, langa casa. Familia ei s-a intors din Spania in Romania și vor sa se faca dreptate. Cei doi sunt convinși ca verișorul nu ar fi putut sa o ucida singur, in timp ce mama adolescentului spune ca nu are…

Acces Direct. Socrul preotului din Roata de Jos face lumina in cazul duhovnicului. Il acuza ca ar fi fost violent cu fiica lui: „Merg cu probele in instanța”

20:00, 18.04.2024 - Un preot dintr-un sat din Giurgiu nu mai are voie sa slujeasca, asta dupa ce soția lui a intentat procesul de divorț. Era duhovnic in Roata de Jos de 16 ani, iar comunitatea nu accepta un alt preot. In tot acest timp, socrul lui spune ca a fost violent cu fiica lui și ar fi inșelat-o.

Acces Direct. O femeie iși cauta fiica disparuta! Lamaița crede ca fata ei a fost rapita: „Are doi copilași” / VIDEO

18:05, 17.04.2024 - O femeie nu știe ce sa mai faca pentru a da de urma fiicei sale! Lamaița crede ca fata ei, care a disparut, ar fi fost rapita. Ea are acasa doi copilași mici. Ce a marturisit mama ei, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Acces Direct. Ovidiu nu poate sa-și vada fiica din cauza iubitei. Tatal nu este trecut in certificatul de naștere al fetei: ”Inca nu e divorțata” / VIDEO

19:40, 16.04.2024 - Ovidiu este disperat și marturisește ca nu-și poate vedea copilul din cauza iubitei lui. Cei doi au avut o relație de un an și jumatate, au locuit impreuna, apoi femeia a decis sa se intoarca la fostul soț.

Acces Direct. Fiica iși cauta mama disparuta in Italia. Ana nu mai știe nimic despre cea care i-a dat viața de 14 ani: „Avea anturaje proaste” / VIDEO

20:51, 09.04.2024 - Ana este disperata și vrea sa-și gaseasca mama disparuta. Femeia e plecat in Italia cand fiica avea doar 6 ani și a revenit in Romania destul de rar. De 14 ani familia nu mai știe nimic de ea și se gandesc la tot ce este mai rau.

Acces Direct. Parinții și-au lasat fiica in grija unei bone și au plecat din țara. Acum, micuța a fost luata de DGASPC: "Am crescut-o de la 7 luni..." / VIDEO

18:21, 04.04.2024 - Doamna Vera a vazut un anunț pe internet și a sunat pentru ca a dorit sa fie bona pentru doi parinți care cautau un astfel de serviciu. S-a ințeles cu un cuplu sa aiba grija de o fetița de numai 7 luni. Cei doi parinți i-au dat fetița Verei și au plecat la munca in strainatate.

(video) Și-a pus fiica de 7 ani sa mearga la volan: Un barbat din Cimișlia, amendat. Momentul in care fetița conduce

10:26, 02.04.2024 - Un barbat de 31 de ani din raionul Cimișlia s-a ales cu proces verbal, dupa ce și-a pus fiica de 7 ani sa conduca mașina. Imaginile video au fost publicate pe o rețea de socializare, iar oamenii legii s-au autosesizat.


Ce parere ai despre aceasta stire?