Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Furt în casa unei afaceriste din Neamț. Oferă 3.000 de lei celui care îi va aduce cățelușa acasă: ”Am luat-o de mică”

Publicat:

O afacerista din Neamț este pur și simplu disperata, dupa ce a ajuns acasa, intr-o zi, și nu și-a mai gasit animalul de companie, pe care il considera un adevarat membru al familiei. Femeia este acum in stare sa ofere suma de 3.000 de lei persoanei care o va aduce pe cațelușa ei acasa. Iata ce a povestit afacerista!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Soția lui Nicolae ar fi fugit de acasa cu un alt barbat. Dupa doi ani, femeia vrea sa ii ia pe copii de la tata: „Te-am pacalit”

18:45, 28.06.2024 - Nicolae este intr-o situațide delicata. Dupa ce soția a plecat cu un alt barbat, in urma cu doi ani și a lasat in urma trei copii, acum iși dorește sa se implice in viețile micuților. Aceasta ar vrea sa locuiasca impreuna cu ei peste hotare, dar taticul nu este de acord cu decizia luata.

Marea recalculare. Cine aduce acasa vestea pensionarilor. Anunțul ministrului Muncii

16:16, 28.06.2024 - Guvernul a aprobat, vineri, o ordonanta de urgenta care prevede ca Posta Romana sa fie institutia care sa ofere servicii integrate de pregatire si expediere a plicurilor care contin deciziile privind recalcularea pensiilor din sistemul public.„Datorita ordonantei de urgenta aprobate astazi, deciziile…

Netanyahu spune ca Israelul nu va renunța pana nu va aduce toți ostaticii acasa

23:40, 08.06.2024 - Israelul acționeaza pentru a-i aduce acasa pe ostaticii deținuți de Hamas in Gaza, afirma premierul Benjamin Netanyahu, sambata, dupa ce forțele israeliene au anunțat ca au salvat patru ostatici in viața din centrul Fașiei Gaza.

Netanyahu, dupa eliberarea celor patru ostatici israelieni din Fașia Gaza: „Ii vom aduce pe toți acasa, vii sau morți. Nu vom renunța”

17:45, 08.06.2024 - Prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, a salutat sambata operatiunea care a permis eliberarea a patru ostatici israelieni din Fasia Gaza, o dovada, potrivit lui, ca Israelul „nu cedeaza in fata terorismului”, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Acces Direct. Radu Ciobanașul, atacat la stana de persoane misterioase! Fratele lui vrea sa se ia masuri, dupa ce a ajuns acasa mai mult mort decat viu: ”Nu știu ce i-au pus in bautura” / VIDEO

17:46, 04.06.2024 - Radu Ciobanașul a ajuns in stare grava, dupa un incident halucinant de la o stana la care muncea! Barbatul ar fi fost atacat de persoane miserioase și ar fi fost calcat cu mașina! Fratele lui vrea sa se is masuri, dupa ce barbatul a ajuns acasa mai mult mort decat viu. Iata ce spune Virgil!

Miracol reușit de medicii ieșeni. Au operat cu succes o tumora cerebrala gigant, iar pacientul poate pleca in curand acasa

15:40, 29.05.2024 - Un barbat in varsta de 58 de ani, din județul Neamț, a primit o veste cumplita din partea medicilor. Acesta a aflat ca are o tumora cerebrala de 10 centimetri, care ii pune viața in pericol

Acces Direct. Randunica a plecat de acasa și nu vrea sa se mai intoarca. Cum reacționeaza fostul soț, dupa ce a fost acuzat ca ar fi batut-o: ”Mi-a dat foc la...” / VIDEO

17:00, 25.04.2024 - Randunica, fiica unui bulibașa din Galați, traiește un adevarat calvar de cand a plecat de acasa. A decis sa iși paraseasca soțul, cu care a fost casatorita cu forța, dupa ce ar fi fost batuta de mai multe ori de el. Barbatul a reacționat in direct, in urma acuzațiilor grave ale Randunicii.

Acces Direct. Cum raspunde acuzațiilor fosta iubita a lui Ciprian. A fost facuta o ancheta acasa la mama fetiței: „M-a dat afara ca nu i-am dat bani”

18:41, 18.04.2024 - Ciprian și fosta lui iubita s-au desparțit in urma cu doi ani. Au impreuna o fetița in varsta de patru ani, care a ramas in grija mamei, doar ca, potrivit declarațiilor barbatului, copila nu ar fi ingrijita, ci ar fi fost batuta. Irina, fosta lui partenera, susține ca s-a ocupat mereu de copil, avand…


Ce parere ai despre aceasta stire?