Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Cum se apără Diana, femeia acuzată că și-a intoxicat copiii cu zeci de suplimente: ”Tatăl a premeditat tot”

Publicat:

Mama acuzata ca și-ar fi otravit copiii rupe tacerea! Diana neaga faptul ca și-ar fi intoxicat cei doi copii cu zeci de suplimente alimentare. Ba mai mult, mama dorește sa iși ia copiii inapoi, in brațele ei. Femeia susține ca tatal copiilor a premeditat totul și a dorit sa faca tot posibilul pentru a o pune intr-o lumina proasta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Cum se apara Larisa, dupa ce Nicolae a acuzat-o ca și-a abandonat copiii! Femeia a rabufnit: ”Nu e normal sa...” / VIDEO

17:10, 01.07.2024 - Confruntare la Acces Direct! Nicolae și-a acuzat soția ca și-a abandonat copiii, iar acum ar vrea sa ii ia de la el. Barbatul nu vrea sa accepte acest lucru, mai ales dupa ce ar fi trecut prin clipe dificile din cauza ei. Nu mult a durat pana cand Larisa a decis sa clarifice situația și sa spuna cum…

Acces Direct. Ionela se afla intr-o situație disperata! Cumnatul i-ar fi luat copiii și casa: „Am stat 3 luni in Germania și...” / VIDEO

17:20, 30.05.2024 - Ionela se afla intr-o situație disperata! Cumnatul i-ar fi luat copiii și casa. Femeia in varsta de 39 de ani a solicitat ajutorul Direcției Generale de Asistența Sociala și Protecția Copilului, dar nu a primit sprijin. Iata ce marturisiri a facut aceasta!

Acces Direct. Laurențiu și Luminița, apel disperat, dupa ororile care s-ar intampla in blocul lor. O femeie și-ar maltrata copiii, iar un barbat i-ar amenința cu moartea: ”Nu se poate așa ceva” / VIDEO

18:20, 22.05.2024 - Laurențiu și mama lui, Luminița, sunt ingroziți de tot ce s-ar intampla in blocul in care ei locuiesc. Ar avea loc adevarate orori, o mama fiind acuzata ca și-ar maltrata copiii, un barbat i-ar amenința cu moartea și ar face evaziune fiscala, iar ”lista neagra” continua!

Acces Direct. Interlopul acuzat de Maria ca a terorizat-o, adevarul despre scandal. Cum se apara barbatul: „A sarit sa ma omoare”

18:00, 24.04.2024 - Maria il acuza pe un barbat din satul Ileana, județul Ialomița, ca ar fi fost amenințata, dupa ce sambata ar fi avut loc un conflict de proporții. Ariciu, așa cum este cunoscut in comunitate, se apara și spune ca nu a facut altceva decat sa vina sa iși ia fiul acasa.

Cine ne apara copiii de droguri? Avem psihologi doar „pe hartie”.

17:55, 23.04.2024 - Legalizarea unor droguri in unele tari nu a rezolvat problema traficului si consumului, care au crescut, iar in acelasi timp s-au inregistrat mai multe decese, a declarat Ministrul Familiei, Tineretului și Egalitații de Sanse, Natalia Intotero.

Acces Direct. Cum se apara preotul Catalin Barbu de acuzațiile aduse de soția sa. A fost suspendat de catre BOR: „Sunt sigur ca are pe cineva” / VIDEO

19:50, 19.04.2024 - Preotul Catalin Barbu se apara de acuzațiile care ii sunt aduse de soție și de socru. Acesta marturisește ca socrul vrea sa-l indeparteze din funcție, mai ales ca, odata cu inceperere procesului a fost suspendat de BOR și nu mai poate sa slujeasca la parohie.

Acces Direct. Maricica, acuzata ca și-a inșelat soțul chiar cu verișorul lui. Cum vrea sa iși convinga partenerul ca nu a calcat stramb: „Nu știu cine l-a trimis”

17:35, 12.04.2024 - Maricica susține ca nu mai are liniște de cand a venit in casa ei verișorul soțului. Femeia este casatorita de 36 de ani cu soțul ei și au impreuna patru copii. Partenerul ei banuiește ca a fost inșelat chiar cu verișorul lui, intr-un grajd.

Acces Direct. Cum se apara primarul care i-ar fi facut avansuri Anei. Barbatul susține ca totul este o minciuna: ”Acuzații nefondate” / VIDEO

20:20, 09.04.2024 - Primarul din comuna Vedea dezminte acuzațiile Anei. Edilul marturisește ca nu i-a facut avansuri și ca femeia este impotriva lui, mințind cu privire la acțiunile lui. In ceea ce privește arestarea ei, susține ca nu are nicio legatura, iar poliția și-a facut datoria.


Ce parere ai despre aceasta stire?