Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Copii cu nevoi speciale, panicați până la lacrimi din cauza unei percheziții neautorizate a poliției, într-o școală din Ilfov: „Tremurau” / VIDEO

Publicat:

Un situație revoltatoare a avut loc intr-o școala din Ilfov. Mai mulți polițiști au desfașurat o percheziție neautorizata in clase și au avut un comportament care i-a provocat un atac de panica unui copil cu nevoi speciale. Momentul a fost filmat, iar imaginile au fost difuzate și la . Parinții a doi dintre copii care au fost supuși la aceasta percheziție au dat detalii, in direct.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi polițiști s-au luat la bataie din cauza turelor de la serviciu

13:05, 01.07.2024 - Doi polițiști au avut o altercație intr-un sediu al Poliției. Incidentul a avut loc duminica, in cladirea Biroului de Poliție al Autostrazii A2. Scandalul a pornit de la modul de programare a turelor din cadrul serviciului. Informația a fost confirmata de reprezentanții IPJ Ilfov. „Ca urmare a informațiilor…

Doi copii au rupt mai multe sigilii dintr-o secție de votare din Ilfov. Cum au fost pedepsiți parinții lor

16:30, 08.06.2024 - Politistii din Ilfov au gasit sigilii rupte intr-o cladire unde este amenajata o sectie de votare din Voluntari. Ei au stabilit ca acestea ar fi fost rupte de doi copii, de trei ani si cinci ani, lasati nesupravegheati de catre parinti, transmite News.ro.

Scandal intr-o școala din Targu Jiu. Elevii dintr-o clasa pregatitoare refuza sa mai mearga la cursuri din cauza unui coleg agresiv

16:00, 23.05.2024 - Parinții elevilor de la o clasa pregatitoare de la Școala gimnaziala „Constantin Savoiu“ din Targu Jiu nu iși mai lasa copiii sa vina la școala din cauza unui baiețel agresiv și a mamei acestuia.

Scandal uriaș la o școala pentru copii cu nevoi speciale din Drobeta-Turnu Severin. Un profesor și un paznic, acuzați ca ar fi agresat mai mulți copii

09:16, 21.05.2024 - Este scandal uriaș la o școala pentru copii cu nevoi speciale din Drobeta-Turnu Severin! Un profesor și un paznic au fost arestați preventiv pentru 30 de zile,fiind acuzați ca ar fi abuzat mai mulți copii. Acuzațiile impotriva celor doi barbați sunt foarte grave.

Parinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați definitiv

18:15, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi parinți din Bihor acuzați de impiedicarea accesului la invațamantul general obligatoriu dupa ce și-au retras patru copii de la școala pentru a-i inscrie in sistemul de invatamant de tip homeschooling.

Sentința definitiva: parinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați

16:31, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi parinți din Bihor acuzați de impiedicarea accesului la invațamantul general obligatoriu dupa ce și-au retras patru copii de la școala pentru a-i inscrie in sistemul de invatamant de tip homeschooling.


Ce parere ai despre aceasta stire?