Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Cadavrul italianului, tranșat în apartamentul din Ferentari de față cu copiii! Mama presupusului criminal, declarații cutremurătoare

Publicat:

Mama presupusului criminal din Ferentari face declarații cutremuratoare. Femeia susține ca trupul italianului ar fi fost tranșat in fața copiilor, chiar in apartamentul unde barbatul a fost ucis de fiul ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Ultimul om care l-a vazut in viața pe Costica, declarații neașteptate. Cum s-ar fi comportat barbatul in ziua respectiva: „Nu mi-a dat nimic de gandit”

20:15, 27.06.2024 - Costica a murit in urma cu mai bine de doua luni. Cei care il cunosc spun ca ar fi fost alungat in strada chiar de fiica și soție, dupa ani buni in care a muncit in strainatate. Omul care l-a vazut in viața ultima data spune ca nu a dat nimic de ințeles ca ar recurge la un gest extrem.

Detalii cutremuratoare despre proxenetii care au ucis o prostituata și au abandonat-o intr-o remorca. "N-am mai vazut de 25 de ani asemenea sadism" - criminalist

16:55, 18.06.2024 - „N-am mai vazut atata sadism de la cele doua eleve din Avram Iancu”, povestește unul din polițiștii care in 1999 a cerceta cazul a doua liceene cioparțite de un criminal care n-a fost gasit niciodata gasit, relateaza e-Bihoreanul. Jurnaliștii publicației au descoperit ca șefa gruparii a copilarit cu…

Descoperire cutremuratoare intr-o parcare din Romania. Cadavrul unei femei a fost gasit intr-o remorca dintre blocuri

09:16, 12.06.2024 - Intr-o parcare de langa bloc a fost gasit un cadavru in stare de putrefacție depozitat intr-o mica remorca acoperita cu prelata Sursa articolului: Descoperire cutremuratoare intr-o parcare din Romania. Cadavrul unei femei a fost gasit intr-o remorca dintre blocuri Credit autor: Realitatea De Mures.…

Acces Direct. Parinții Raisei, fetița de doi ani gasita moarta langa casa, noi declarații. Ultimele momente dinainte ca micuța din Dolj sa dispara: „Ne-au povestit...”

18:00, 29.05.2024 - Familia Raisei nu iși poate reveni din șoc de cand au aflat ca fiica lor a fost gasita moarta. Parinții ei vor sa se faca dreptate, indiferent despre cine se va dovedit ca este vinovat. Cei doi nu cred ca verișorul copilei ar fi acționat singur și sunt convinși ca exista și altcineva implicat.

Familiile celor trei tineri morți in Vaslui, declarații cutremuratoare dupa ce au aflat de tragedie. Martorii au luat parte la scene greu de imaginat: ”Baiatul ardea”

21:50, 20.05.2024 - Trei tineri au avut parte de un sfarșit cumplit in Vaslui, dupa ce au fost victimele unui accident ingrozitor. Au urcat pe motociclete și au pornit la drum, fara sa știe ca este ultimul. Familiile lor sunt ingrozite de durere, iar martorii abia pot sa uite scenele la care au luat parte.

Acces Direct. Tatal lui Calin, declarații despre seara in care fiul lui a disparut. Ce a descoperit parintele in noaptea fatidica: „Cu vreo ora inainte...”

20:36, 10.05.2024 - Mama lui Calin nu mai are liniște de cand știe ca fiul ei este de negasit. Au trecut deja ani buni de cand, pe atunci copil, a disparut. Intre timp, mama lui spune ca de vina ar fi fost un tractorist, care ar fi dat peste el, dar nici in prezent nu se știe cu adevarat ce s-a intamplat cu el.

Acces Direct. Controverse in urma crimei din padure! Martorii se incurca in declarații! Cine l-ar fi ucis pe Radu: ”Suspectul nu...” / VIDEO

17:40, 30.04.2024 - Apar controverse dupa crima infioratoare din padure! Radu a fost ucis cu sange rece, iar acum familia lui face tot ce poate pentru a afla care este adevarul și cine a fost autorul crimei. Lucrurile s-ar complica, caci martorii s-au incurcat in declarații. Iata ce spune soția lui Radu!

Acces Direct. Narcis, batut crunt și mutilat pentru tot restul vieții, de un barbat periculos. A facut dezvaluiri cutremuratoare: ”M-am trezit langa...” / VIDEO

18:15, 25.04.2024 - Narcis a fost victima unui barbat periculos, care l-a batut crunt in apropierea unui club și l-a lasat mutilat pe viața. La trei ani de la ororile prin care a trecut, tanarul vrea sa se faca dreptate, iar agresorul sau sa plateasca pentru ce a facut. Narcis și mama lui au facut declarații ingrozitoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?