Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Abia l-au terminat că deja îl și „upgradează”: Primăria alocă sute de mii de lei pentru DALI la stadionul Francisc Neuman

Publicat:

Epopeea noului stadion din Arad este departe de a se fi incheiat. Dupa adevarata telenovela a construcției care nu se mai termina, ajungand la nivel de prin timpul indelungat care a trecut pana la finalizarea lucrarilor, ne-am fi așteptat ca noua arena sa fie suta la suta funcționala pentru mulți ani de acum […] The post Abia l-au terminat ca deja il și „upgradeaza”: Primaria aloca sute de mii de lei pentru DALI la stadionul appeared first on Arad 24 - Știri Conectate La Realitate .

Citeste articolul mai departe pe arad24.net…  

Sursa articol: arad24.net


Stiri pe aceeasi tema

Birchiș are primar PNL

13:55, 10.06.2024 - Primaria comunei Birchiș a fost caștigata de PNL. Pașca Laurențiu a caștigat un nou mandat de primar. The post Birchiș are primar PNL appeared first on Arad 24 - Știri Conectate La Realitate .

Covasanț are primar PNL

06:10, 10.06.2024 - Primaria comunei Covasanț a fost caștigata de PNL. Oneț Marius a caștigat un nou mandat de primar. The post Covasanț are primar PNL appeared first on Arad 24 - Știri Conectate La Realitate .

Chisindia are primar PNL

06:10, 10.06.2024 - Primaria comunei Chisindia a fost caștigata de PNL. Pașca Ionel a caștigat un nou mandat de primar. The post Chisindia are primar PNL appeared first on Arad 24 - Știri Conectate La Realitate .

Fantanele are primar PNL

02:10, 10.06.2024 - Primaria comunei Fantanele a fost caștigata de PNL. Nicolae Dolha a caștigat un nou mandat de primar. The post Fantanele are primar PNL appeared first on Arad 24 - Știri Conectate La Realitate .

La Pancota este primar PSD

01:30, 10.06.2024 - Primaria orașului Pancota a fost caștigata de Dan Pocrișer. Acesta a caștigat un nou mandat de primar. The post La Pancota este primar PSD appeared first on Arad 24 - Știri Conectate La Realitate .

La Apateu este primar PSD

01:30, 10.06.2024 - Primaria comunei Apateu a fost caștigata de PSD. Sorin Danila a caștigat un nou mandat de primar. The post La Apateu este primar PSD appeared first on Arad 24 - Știri Conectate La Realitate .

Florin Lazar (Forța Dreptei): Votați duminica cu convingerea ca aveți soarta comunei Zabrani in mainile dumneavoastra

10:45, 07.06.2024 - -Interviu cu Florin Lazar, candidatul Forța Dreptei la Primaria comunei Zabrani -A trecut o luna de campanie electorala. Ne aflam in fața momentului votului. Cum a fost aceasta luna pentru dumneavoastra? -A fost o luna grea, o luna in care am fost in permanența in mijlocul electoratului, al cetațenilor…

Florin Lazar (Forța Dreptei): Programul meu pentru comuna Zabrani

16:10, 24.05.2024 - Florin Lazar candideaza din partea Forței Dreptei pentru postul de primar al comunei Zabrani. Pentru a caștiga Primaria, a pregatit un program electoral care cuprinde rezolvarea unor probleme cu care se confrunta acum locuitorii din Zabrani, Chesinț și Neudorf. „Am hotarat sa candidez pentru funcția…


Ce parere ai despre aceasta stire?