Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A pozat in fundul gol la 52 de ani!

Publicat:

De can d a pozat in fundul gol pentru revista “PAPER” se pare ca exista un trend printre vedete de a poza tot cu posteriorul la vedere pentru celebra publicatie. Nu face exceptie nici actorul de comedie , care la 52 de ani realizeaza cea mai indrazneata sedinta foto din cariera. Actorul din sitcom-ul “Grandfathered” recunoaste in interviul acordat revistei ca acesta este cel mai indraznet lucru pe care l-a facut in acest an. In anul 2016, actorul isi va reluat rolul lui in continuarea serialului “”, cel care l-a si facut celebru la inceputul anilor…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Comoara de acum 4.500 de ani, gasita pe fundul unui lac. Cercetatorii sunt uimiți și cred ca nu e singura

14:20, 31.05.2024 - Arheologii din Wisconsin au descoperit cel puțin 11 canoe antice intr-un lac, inclusiv o ambarcațiune din 2500 i.Hr. Ei cred ca sub ape se afla un sit antic și ca acolo sunt și alte comori nedescoperite inca.

VIDEO Polițistul cercetat dupa ce senatoarea Șoșoaca s-a pozat 'calare' pe motocicleta Poliției reacționeaza

09:56, 31.05.2024 - Vloggerul polițist Valer Kovacs, care ar fi lasat-o pe senatoarea Diana Șoșoaca sa se pozeze pe motocicleta Poliției Rutiere, imagine pe care a publicat-o pe rețelele de socializare, cere acum sprijinul oamenilor dupa ce șefii lui il cerceteaza.

„Kim Kardashian de China” și zeci de alți influenceri bogați au disparut peste noapte de pe rețelele sociale chineze

07:01, 28.05.2024 - Un influencer poreclit „Kim Kardashian de China”, pentru ca poarta ținute extravagante și nu se ferește sa arate cat este de bogat, a fost interzis pe rețelele sociale chineze, impreuna cu alte zeci de vedete de pe internet care s-au laudat cu averile lor, relateaza Financial Times.

Ce face fiul lui Florin Piersic in timp ce actorul se afla in spital. Mulți se așteptau sa fie langa tatal sau, unde s-a pozat Piersic Jr.

19:25, 08.05.2024 - Florin Piersic se afla in spital, sub stricta supraveghere a medicilor, pentru ca starea lui este una extrem de fragila. Ii sunt alaturi toți cei dragi, prieteni și familie, dar se pare ca tocmai fiul sau este departe de el. Unde iși petrece timpul Florin Piersic Jr., in timp ce actorul se afla pe patul…

Gata cu gunoiul ars sau aruncat in fundul gradinii: Mai multe suburbii din capitala vor putea evacua organizat deseurile

15:56, 09.04.2024 - Primarul Ion Ceban anunța ca a fost soluționata problema legata de lipsa evacuarii organizate a deșeurilor menajere pentru gospodariile din suburbiile Budești, Tohatin, Cruzești și Colonița.

Andreea Marin, in cea mai senzuala ipostaza. A slabit spectaculos, iar acum a pozat asa: „Frumoasa femeie”

12:30, 09.04.2024 - Vedeta a trecut printr-o transformare fizica spectaculoasa, iar acum se mandrește cu rezultatele, profitand din plin de fiecare ocazie ce se ivește. Andreea Marin a facut furori recent cu cele mai noi imagini publicate in mediul online. Este printre cele mai senzuale ipostaze in care a fost vazuta pana…

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.


Ce parere ai despre aceasta stire?