Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A pornit marsul de solidaritate de la Paris. Liderii mondiali, in fruntea marsului

Publicat:

A pornit marsul de solidaritate de la Paris. Liderii mondiali, in fruntea marsului Sute de mii de oameni alaturi de mai multi lideri ai statelor lumii participa la marsul de solidaritate cu victimele atacurilor teroriste de la Paris.


Klaus Iohannis participa la &"Marșul solidaritații" organizat la Paris în memoria victimelor recentelor atentate din capitala Franței. Preșdintele român a fost întâmpinat de șeful statului francez, Francois Hollande.


UPDATE 16.20 Francois Hollande se afla în fruntea marșului, alaturi de alți oficiali: Angela MERKEL,…

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz de cruzime impotriva animalelor la Sandulești! Un caine a fost legat și tras dupa mașina!

12:16, 03.07.2024 - Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului (OPMCB) atrage atenția asupra unui nou de cruzime impotriva animalelor ce s-a petrecut in Sandulești. Conform colegilor de la zcj.ro , cei de la OPMCB cer celor de la Poliția Animalelor sa se autosesizeze in acest caz. „Dupa postarea de…

Pațania unui turist roman, in drum spre Grecia: „Atenție, se baga apa in benzina, in Bulgaria. S-a aprins martorul”

14:20, 25.06.2024 - Un turist roman a reclamat pe un grup de Facebook destinat vacanțelor in Grecia ca a alimentat cu benzina indoita cu apa in Bulgaria. Barbatul spune ca i s-a aprins „martorul Check-in Engine la bord”, imediat dupa ce a alimentat.

Primele efecte dupa ce coaliția AUR-USR-PSD a preluat puterea la Turda: Pistele pentru biciclete ”anulate” și sensurile unice ”opționale”

14:10, 23.06.2024 - Liderii noii alianțe AUR-USR-PSD le arata turdenilor ca au devenit stapanii Turzii, incalcand norme de circulație rutiera sau de legislație, care pana mai ieri erau obligatorii pentru toata lumea. Dupa ce zilele trecute, liderul PSD Turda, Razvan Ciortea, a fost fotografiat cu mașina parcata pe pista…

Ministrul britanic de externe, David Cameron, victima unei farse de zile mari: cu cine a crezut ca vorbește printr-un apel video

02:15, 08.06.2024 - Ministerul britanic de Externe a comunicat ca ministrul David Cameron a cazut victima unui farsor care l-a apelat video si a pretins ca este fostul presedinte ucrainean, Petro Porosenko, informeaza Rador Radio Romania.

Casa Markovsky, readusa in atenție de Muzeul Banatului Montan

08:50, 04.06.2024 - RESITA – Exponatul acestei luni la muzeul resitean este o fotografie alb-negru de dimensiuni 17×12,5 cm, reprezentand Casa Markovsky din Resita, in a doua jumatate a secolului al XX-lea! Casa Markovsky, construita in 1916, a reprezentat una dintre cele mai cochete cladiri aflate in peisajul edilitar…

Luna mai, dedicata constientizarii riscului de cancer de piele. Trei metode care iti pot salva viata. Medic renumit: "Mare atentie la ceea ce numim ratusca cea urata!”

14:05, 31.05.2024 - Un medic dermatolog roman, care a transformat in traditie organizarea evenimentelor care trag un semnal de alarma cu privire la pericolul de pe piele, iti dezvaluie care sunt cele trei metode care iti pot salva viata.

Atenție la escrocheriile online! Cum a fost pacalit un roman de 'Jennifer Lopez'

12:51, 19.05.2024 - O noua forma de escrocherie online circula in prezent, in care escrocii pretind a fi celebritați internaționale pentru a cere bani de la persoane neavizate. Recent, un cetațean roman a fost victima unei astfel de inșelatorii, in care o persoana a pretins ca este Jennifer Lopez și a solicitat bani pentru…

Presedintele Iohannis a fost primit de omologul sud-coreean la palatul prezidențial

08:30, 23.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, marti, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidential.Seful statului roman efectueaza de luni pana miercuri o vizita oficiala in Republica Coreea, noteaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?