Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A născut tripleţi dar nimeni nu se aştepta ca unul dintre ei să arate AŞA. Până şi medicii au fost surprinşi

Publicat:

Femeia a reușit sa aduca pe lume cei trei bebeluși in a 31 a saptamana de sarcina, prin cezariana. Roman, Rocco si Rohan au fost ținuți la  incubator timp de șase saptamani pentru a lua suficient in greutate și pentru a pleca acasa perfect sanatoși.

Ce au mai putut observa atat medicii cat și parintii a fost faptul ca inca din pantece, unul dintre bebeluși, cel din mijloc, parea ca iși protejeaza frațiorii, iar dupa ce s-au nascut, s-au comportat la fel.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Baniciu, primele declarații dupa ce a devenit bunic: „Nu știi daca se naște perfect, i-am zis sa se uite bine la el”

15:21, 05.06.2024 - Mircea Baniciu a facut primele declarații dupa ce fiica lui, Ana, a nascut un baiețel perfect sanatos. Artistul și-a vazut nepotul in poze pentru ca nu va putea merge in vizita la spital.Mircea Baniciu traiește momente de bucurie intensa, dupa ce fiica sa, Ana Baniciu, a devenit mama pentru prima oara.…

Ana Baniciu a nascut. Bebelușul a venit pe lume mai devreme decat se aștepta vedeta

00:00, 05.06.2024 - Momente de fericire pentru Ana Baniciu și Edy Kovacs! Cei doi au devenit proaspeți parinți pentru prima data. Bebelușul a venit pe lume astazi, 4 iunie 2024. Ana Baniciu a devenit mama Ana Baniciu și Edy Kovacs sunt in culmea fericirii, dupa ce a venit pe lume primul lor copil. Medicii au anunțat-o…

Cum a ajuns sa arate astazi actorul Mehmet Gunsur, prințul Mustafa din Suleyman Magnificul. A slabit enorm si e de nerecunoscut

18:25, 04.06.2024 - Indragitul serial turcesc „Suleyman Magnificul” a captivat telespectatori din intreaga lume. Printre actorii favoriți ai publicului roman se numara Mehmet Gunsur, care a interpretat rolul prințului Mustafa. In prezent, Gunsur are 49 de ani și a trecut printr-o transformare semnificativa, dar și-a pastrat…

Ancheta la Neamț, dupa ce o femeie și-ar fi ucis copilul nascut prematur

19:35, 29.05.2024 - Polițiștii din Roman, județul Neamț, fac cercetari in cazul unei femei care și-ar fi ucis bebelușul pe care l-a nascut inainte de termen intr-o latrina. Femeia nu a anunțat faptul ca a nascut prematur.

Atenție parinți. A fost descoperita o substanța toxica intr-un sortiment de mancare pentru bebeluși

14:25, 01.05.2024 - Un sortiment de mancare pentru bebeluși a fost retras din supermarketuri din cauza unei substanțe toxice din compoziția acestuia. Medicii avertizeaza cu privire la simptomele pe care le pot dezvolta cei mici.

12 aprilie: Actorul Florin Zamfirescu implinește 75 de ani. In aceeași zi s-a nascut și medicul care a descoperit „sarutul vieții”

00:06, 12.04.2024 - Pe data de 12 aprilie, marele actor roman, Florin Zamfirescu, implinește onorabila varsta de 75 de ani. In istorie, in urma cu secole, Ștefan cel Mare il invingea pe Petru Aron, in batalia de la Doljesti.

Casa parinteasca a dirijorului Sergiu Celibidache, pe drumul spre reabilitare. Marele muzician s-a nascut la Roman

16:25, 09.04.2024 - Lucrarile de reabilitare la imobilul declarat monument arhitectonic si aflat in centrul municipiluui Roman, judedetul Neamt, bat pasul pe loc, dar a fost facut un demers pentru ca acestea sa fie reluate.

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.


Ce parere ai despre aceasta stire?