Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit strivit de caruta in Zauan

Publicat:

Vineri, in jurul pranzului, și un echipaj SMURD de terapie intensiva mobila de la , au intervenit la un accident de caruta in localitatea Zauan. Victima a fost scoasa de sub utilaj in stop cardiorespirator, iar in pofida manevrelor de resucitare, barbatul (de aproximativ 36 de ani) nu a raspuns și a fost declarat decedat. Acest articol A murit strivit de caruta in Zauan a aparut prima data pe ZTV.ro - Zalau TV .

Citeste articolul mai departe pe Ztv.ro…  

Sursa articol: Ztv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman a murit strivit de o mașina in vacanța, in Turcia! Totul s-a intamplat sub ochii soției și a copilului / FOTO

16:50, 27.06.2024 - O vacanța in Turcia s-a transformat intr-un coșmar pentru familia Butnarescu, dupa ce Rareș Butnarescu și-a pierdut viața intr-un tragic accident. Incidentul a avut loc in timpul unei excursii montane cu mașina. Totul s-a intamplat sub ochii soției și a copilului.

Prima victima a caniculei din acest an: Un barbat a murit, dupa ce a urcat sa repare acoperisul unui bloc

17:50, 19.06.2024 - Prima victima a caniculei din acest an: un barbat in varsta de aproximativ 60 de ani, care a urcat, miercuri, pe acoperisul unui bloc pentru a face reparatii, a fost gasit in stop cardio-respirator si cu arsuri solare. Sotia lui a fost cea care a cerut sprijinul autoritatilor, cand a constatat ca nu…

Tragedie in Suceava! Un biciclist a murit, dupa ce a fost spulberat de o mașina. Impactul a fost cumplit / FOTO

09:50, 03.06.2024 - Un accident ingrozitor s-aprodus in Suceava. Un biciclist a murit pe șosea, dupa ce a fost spulberat de o mașina. Impactul cu mașina i-a fost fatal barbatului. Medicii nu au mai putut sa il salveze din cauza ranilor foarte grave. Victima a fost gasita moarta pe marginea strazii.

Trei persoane au murit, iar o alta victima a fost ranita, dupa impactul dintre o mașina și un camion. Accidentul a avut loc in Bihor

08:35, 28.05.2024 - Un accident cumplit s-a produs, marți dimineața, pe DN1, in Bihor. Trei persoane au murit, iar o alta a fost ranita, dupa impactul dintre o mașina și un camion. Accidentul a fost devastator, astfel ca medicii nu au mai putut sa le salveze viața celor trei persoane. Cealalta a primit ingrijiri medicale.

Un copil a murit strivit de tractor

16:21, 27.05.2024 - Zilele trecute, un tractor s-a rasturnat intr-o vale din apropierea localitații salajene Varteșca. In urma evenimentului, un minor a suferit multiple traumatisme la nivelul capului și cailor aeriene. La fața locului au sosit paramedici SMURD și echipaje ale Inspectoratului Județean pentru Situații de…

Tragedie in Vaslui! Un angajat al Direcției Silvice a murit, dupa ce a fost strivit de un tractor

10:05, 25.05.2024 - O tragedie cumplita a avut loc in județul Vaslui. Un angajat al Direcției Silvice a fost strivit de tractorul pe care il conducea, dupa ce a alunecat, in urma drumului accidentat. Colegii, care au fost martori la accident, au privit neputincioși și au sunat la 112.

Un muncitor a murit strivit de un utilaj, intr-o localitate din Hunedoara

11:50, 03.05.2024 - Accident de munca petrecut joi, in localitatea Petrila din județul Hunedoara. Un barbat a fost descoperit mort de patronul firmei la care lucra. El ar fi fost strivit de componentele metalice ale unui utilaj.


Ce parere ai despre aceasta stire?