Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit, la doar 66 de ani, Lenuța Iancu, fosta șefă a serviciului Resurse Umane din Consiliul Județean Arad

Publicat:
A murit, la doar 66 de ani, Lenuța Iancu, fosta șefă a serviciului Resurse Umane din Consiliul Județean Arad

Fosta șefa a serviciului din cadrul Consiliului Județean Arad, Lenuța Iancu, o femeie apreciata de toți foștii colegi de munca și de altfel... The post A murit, la doar 66 de ani, Lenuța Iancu, fosta șefa a serviciului din Consiliul Județean Arad appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

CJ și Spitalul Județean solicita finanțare europeana pentru extinderea serviciilor oncologice

14:01, 26.06.2024 - Comunicat. Consiliul Județean Arad, in parteneriat cu Spitalul Clinic Județean de Urgența Arad, va aplica pentru obținerea de finanțare in cadrul Apelului de proiecte „Investiții... The post CJ și Spitalul Județean solicita finanțare europeana pentru extinderea serviciilor oncologice appeared first…

Enola Day – Cine a mai murit? Ce conteaza, incepe vacanța…

07:40, 21.06.2024 - La varsta mea devii atent la tot felul de alte chestii. Banalitațile cotidiene nu te mai intereseaza, le-ai tot auzit o viața intreaga, nici fotbalul... The post Enola Day – Cine a mai murit? Ce conteaza, incepe vacanța… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

A murit Sorin Arcereanu, fost șef al SPP Arad. Colonelul a pierdut lupta cu boala

17:46, 18.06.2024 - Sorin Arcereanu, fost colonel și șef al SPP Arad, a murit astazi, fiind doborat de o boala necruțatoare. Fostul ofițer al Serviciului de Paza și... The post A murit Sorin Arcereanu, fost șef al SPP Arad. Colonelul a pierdut lupta cu boala appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Targul Florilor și  Festivalul Familiei la Consiliul Județean Arad

14:51, 23.05.2024 - Comunicat CJA. Organizarea de targuri a devenit deja tradiție la nivelul Consiliului Județean Arad. In ultimii doi ani instituția a organizat zeci de astfel de... The post Targul Florilor și  Festivalul Familiei la Consiliul Județean Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat

21:30, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-ar fi curentat și a murit in satul Comanești, comuna... The post O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat

21:15, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-a curentat și a murit in satul Comanești, comuna Hașmaș.... The post O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Neamt: Un barbat din Tarcau a murit dupa ce un copac a cazut peste el

15:20, 26.04.2024 - Un barbat din Tarcau a murit dupa ce un copac a cazut peste el, intr-o exploatatie forestiera din localitate, a informat, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. ‘In urma verificarilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca, in timp ce un barbat, de 39 ani, desfasura activitati de…

A murit Octavian Vintila, unul din cei mai mari comentatori sportivi ai Romaniei

19:41, 20.04.2024 - Octavian Vintila, comentator de la Radio Romania Actualitați, a decedat vineri, 19 aprilie 2024, la varsta de 86 de ani. Radio Romania Actualitați a anunțat... The post A murit Octavian Vintila, unul din cei mai mari comentatori sportivi ai Romaniei appeared first on Special Arad · ultimele știri din…


Ce parere ai despre aceasta stire?