Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit fostul premier irlandez Albert Reynolds

Publicat:

, fost premier irlandez si principal artizan al armistitiului istoric al (IRA) in 1994, a incetat din viata joi la varsta de 81 de ani, a anuntat televiziunea irlandeza, conform AFP, citata de Agerpres.

Reynolds a fost ales deputat pentru prima data in 1977 din partea partidului (centru-dreapta), membru al coalitiei de la putere impreuna cu democratii progresisti, si a ocupat in cursul carierei sale numeroase posturi ministeriale.

El a fost de doua ori premier al , in 1992, apoi intre 1993 si 1994. A avut…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ludovic Orban: Decizia coalitiei, o noua tentativa de viciere grava a rezultatelor alegerilor

16:30, 04.07.2024 - Decizia coalitiei cu privire la calendarul electoral reprezinta ''o noua tentativa de viciere grava'' a rezultatelor alegerilor, a afirmat joi presedintele Forta Dreptei, deputatul Ludovic Orban.

Liderii coalitiei PSD-PNL nu au reusit sa ajunga la o intelegere in privinta datei alegerilor prezidentiale

15:56, 27.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu spune ca, daca PNL doreste, in continuare, organizarea alegerilor prezidentiale in noiembrie, maine nu mai are rost sa aiba loc o noua sedinta a coalitiei de guvernare. Seful guvernului spune ca liberalii nu si-au tinut cuvantul dat si, daca nu se va respecta calendarul deja…

De ce s-a declanșat operațiunea 'Marea Suceala' la prezidențiale: Ciolacu joaca tare și a imbracat haina de premier (Surse)

17:20, 19.06.2024 - Liderii coaliției de guvernare au decis, in februarie 2024, calendarul alegerilor din acest an. S-a cazut de acord cu organizarea alegerilor prezidențiale in septembrie și a parlamentarelor in decembrie. Cu toate ca a fost adoptata inclusiv o lege pentru devansarea datei alegerilor prezidențiale și…

Ședința cruciala a coaliției. Liderii PSD și PNL stabilesc data alegerilor prezidențiale

10:10, 19.06.2024 - Liderii PSD și PNL urmeaza sa stabileasca miercuri, intr-o ședința a coaliției, data alegerilor prezidențiale. Intalnirea ar urma sa aiba loc pe seara, in jurul orei 18.30, cel mai probabil la Vila Lac. Liberalii pledeaza pentru organizarea acestora la sfarșit de an, in noiembrie-decembrie.

Tandemul care ar putea sa dea peste cap tote calculele politice, in septembrie. Ce spune Ciuca despre acest scenariu și cum ar putea influența raspunsul soarta Coaliției

14:50, 17.06.2024 - Nicolae Ciuca a declarat la Senat, despre o posinila candidatura unica a PSD si PNL la prezidentiale, ca ”in acest moment, asa cum decurg lucrurile si cum au stabilit cu ceva timp in urma, PNL va avea propriul candidat”.Intrebat daca candidatul comun mai este o altenativa viabila pe masa coalitiei,…

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Impact devastator la Bocșa, noaptea trecuta: Un barbat a murit, iar alții doi au fost raniți, dupa un impact frontal intre un Opel și un Mercedes

14:50, 08.04.2024 - Trei persoane au fost descarcerate in urma unui grav accident de circulație produs in localitatea Bocșa. Un barbat de 61 de ani a decedat, iar doi pasageri au fost raniți. Victimele au fost scoase dintre fiare de salvatori.

Caz infiorator in Brașov! O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8

17:00, 07.04.2024 - In inima Brașovului, un incident tragic a tulburat liniștea orașului. O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc de locuințe. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.


Ce parere ai despre aceasta stire?