Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit după ce a înghiţit erbicid

Publicat:

Un barbat din Turburea si-a luat zilele azi dimineata dupa ce a inghitit erbicid. Se pare ca barbatul era deprimat deoarece divortase de sotia sa. ...

Citeste articolul mai departe pe pandurul.ro…  

Sursa articol: pandurul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie inexplicabila! O fetița de 10 luni a murit dupa ce a inghițit inalbitor

21:30, 09.05.2024 - O fetița in varsta de 10 luni a murit dupa ce a ingerat inalbitor. Tragedia s-ar fi produs in aceasta dupa-amiaza, joi, 9 mai. Fetița locuia impreuna cu familia sa cand s-a petrecut tragedia.

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

O fetița de aproape 2 ani a murit dupa ce a inghițit biluțe magnetice. Apelul disperat al mamei catre parinți: „Nu cumparați așa ceva”

11:01, 25.04.2024 - O fetita de nici doi ani a murit dupa ce a ingerat bilute magnetice. Familia fetitei este din Romania, dar este stabilita de 12 ani in Germania. Mama copilului a relatat pentru News.ro cum a ajuns sa ingereze bilutele si tot ce s-a intamplat, de la primele simptome si diagnosticul de enterocolita si…

Un strut de la zoo a murit dupa ce a inghitit cheile furate de la un angajat

15:31, 24.04.2024 - O femela de struț in varsta de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit. Personalul gradinii zoologice a incercat sa o salveze, dar eforturile au fost in zadar. Karen, o mascota iubita a gradinii zoologice, a…

Mascota unei gradini zoologice a murit dupa ce inghițit cheile furate de la un angajat

23:50, 23.04.2024 - Karen, o femela de struț de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas, a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit.Struțul, o mascota iubita a gradinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat.

Incident tragic la un Zoo din Kansas: o femela de struț a murit dupa ce a inghițit cheile furate de la un angajat

23:36, 23.04.2024 - Karen, o femela de struț de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas, a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit, potrivit stiripesurse.ro. Struțul, o mascota iubita a gradinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat. Karen a inghițit…

Vedeta unei gradini zoologice a murit dupa ce inghițit cheile furate de la un angajat

21:30, 23.04.2024 - Karen, o femela de struț de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas, a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit. Struțul, o mascota iubita a gradinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat.

Un copil de doi ani a murit, dupa ce a inghițit mai multe bile magnetice. Medicii nu și-au dat seama ce avea micuțul

13:05, 18.04.2024 - O tragedie cutremuratoare a lovit o familie din Dej, stabilita in Germania, dupa ce un copil de doi ani și-a pierdut viața, in urma inghițirii mai multor bile magnetice. Medicii nu au reușit sa stabileasca ce anume suferea micuțul.

Cuvinte cheie:

murit inghitit turburea erbicid

Ce parere ai despre aceasta stire?