Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit creatoarea celebrului film « Nopţi albe în Seattle»

Publicat:

, scenarista si regizoarea celebrei pelicule « Nopti albe in Seattle», a murit la varsta de 71 de ani dupa ce a pierdut lupta cu o boala necrutatoare.

Vedeta de la Hollywood fusese diagnosticata cu leucemie. Ea a decedat marti intr-o clinica privata din inconjurata de familie si de cei dragi.

Ea a regizat si produs filme cu unii dintre cei mai mari actori de la Hollywood, ca , , , , si Cher, fiind si scriitoare si publicista.

A fost casatorita cu , unul…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu imens la Hollywood. A murit actorul din „Pirații din Caraibe”, ce s-a intamplat cu Tamayo Perry

12:05, 24.06.2024 - Actorul Tamayo Perry, in varsta de 49 de ani, unul dintre actorii celui de-al patrulea film „Pirații din Caraibe”, a murit, duminica, 23 iunie 2024, dupa ce a fost atacat de un rechin, in timp ce facea surfing in largul insulei Oahu din Hawaii. Vedeta nu a avut nicio șansa de supraviețuire. A murit…

Un cunoscut actor de la Hollywood a fost atacat pe o strada din New York

14:50, 13.05.2024 - Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in fața de un alt barbat. Actorul de la Hollywood pare sa fi fost victima unui atac la intamplare.

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la MET Gala 2024. Zendaya, pe locul 1

10:41, 07.05.2024 - Top 10 cele mai bine imbracate vedete la MET Gala 2024. Zendaya, pe locul 1 Metropolitan Museum of Art din New York a gazduit, luni seara, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului! Este vorba despre MET Gala 2024, eveniment care a avut anul acesta tema „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”.…

Nicole Kidman, premiu pentru intreaga cariera din partea Institutului American de Film

12:56, 29.04.2024 - Nicole Kidman a primit premiul pentru intreaga cariera din partea Institutului American de Film, cea mai inalta onoare a cinematografiei americane.  „Este un privilegiu sa faci filme” a spus Kidman. Ea le-a mulțumit celor care i-au dat ocazia sa interpreteze roluri de femei neconvenționale și au facut-o…

Vedeta unei gradini zoologice a murit dupa ce inghițit cheile furate de la un angajat

21:30, 23.04.2024 - Karen, o femela de struț de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas, a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit. Struțul, o mascota iubita a gradinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat.


Ce parere ai despre aceasta stire?