Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit cea mai bătrână adolescentă

Publicat:

Tanara din mica localiltate din a devenit cunoscuta lumii intregi ca „adolescenta de 100 de ani” dupa ce a incercat sa atraga atentia intregii lumi asupra progeriei, boala rara de care suferea. Mama adolescentei, Kerry, a facut insa marti anuntul mortii fiicei ei: „Copilul meu a plecat intr-o lume mai buna. Si-a dat ultima suflare in bratele mele la 23:39.”
Tatal fetei a adaugat ca Hayley primea tratament pentru pneumonie si mai se intorsese de la spital mai devreme in ziua mortii sale. „A ajuns acasa pentru o ora. Si-a vazut catelusii, fratele mai mic, Louie si sora Ruby. Cred…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ancheta in cazul mortii Sharei, olimpica in varsta de 16 ani din Bucuresti. Tanarul in casa caruia fata a murit din cauza drogurilor a fost trimis in judecata

18:41, 25.06.2024 - Noi informații in dosarul morții Shaeri, olimpica in varsta de 16 ani din Bucuresti, care a fost rapusa de droguri in casa iubitului ei din Piatra Neamt. Tanarul, dar și alte doua persoane, trimise in judecata pentru trafic si detinere de droguri de risc și mare risc.

Adolescenta din Cerat, cautata de politie dupa ce a plecat de acasa si nu s-a mai intors

18:30, 04.06.2024 - Polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurala Cetate au fost sesizați marti, la ora 16.00, de o femeie din comuna Cetate, ca, in urma cu aproximativ trei saptamani, fiica sa ȘTEFAN GEORGIANA, de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliul comun și nu a mai revenit. Semnalmente: inaltime 1,60 m, greutate 50…

Star Matinal. Sebastian Dobrnicu a vorbit despre boala de care sufera de aproximativ un an. Cum l-au schimbat problemele de sanatate: "Plangeam in pat de durere..." / VIDEO

09:11, 07.05.2024 - Banii nu sunt totul in viața, iar asta a invațat-o chiar pe pielea lui cel mai tanar milionar din Romania. Sebastian Dobrincu a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat in ultima perioada. Cum l-a facut boala sa vada viața cu alți ochi.

Fiica lui Bruce Willis, noi dezvaluiri despre boala necruțatoare de care sufera celebrul actor

18:50, 04.05.2024 - Rumer Willisa dezvaluit ca actorul in varsta de 69 de ani are o stare de spirit buna. „El este minunat. Da, se simte bine", a declarat pentru Fox News Digital actrita in varsta de 35 de ani, scrie contactmusic.com. Ce este demența frontotemporala, boala de care sufera Bruce Willis. Efectele sunt ireversibile…

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Caz infiorator in Brașov! O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8

17:00, 07.04.2024 - In inima Brașovului, un incident tragic a tulburat liniștea orașului. O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc de locuințe. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

A murit cel mai batran om din lume! Venezueleanul Juan Vicente Perez Mora s-a stins din viața la varsta de 114 ani

11:40, 03.04.2024 - Este o veste trista in lume! A murit cel mai batran om din lume! Venezueleanul Juan Vicente Perez Mora s-a stins din viața la varsta de 114 ani. El a murit marți, pe data de 2 aprilie 2024. Iata cine a fost Juan Vicente Perez Mora, dar și ce se știe despre el!


Ce parere ai despre aceasta stire?