Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit Billy Joe Royal. Cântăreţul avea 73 de ani

Publicat:

Se pare ca artistul a murit in somn, in casa lui din Carolina de Nord, scrie .

In anii '60, Royal a semnat cu , unde a lansat hituri precum „Down in the Boondocks”, „I ” si „”, care aveau sa il faca cunoscut in toata lumea.

Dupa ce s-a bucurat de succes pentru scurta vreme, artistul a semnat cu case mai mici. Ultimul sau album, „”, a aparut in 2009. Royal a fost adaugat pe of Fame, in 1988.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unul dintre angajații care au murit la fabrica din Ibanești a fost inmormantat. Cand vor fi conduși pe ultimul drum colegii și patronul sau

18:35, 26.06.2024 - Unul dintre barbații morți in Ibanești a fost condus pe ultimul drum de familie și oamenii apropiați. Au fost lacrimi și durere astazi, pe strazile din localitate, caci cu toții au fost nevoiți sa iși ia ramas bun de la angajatul mort la fabrica de cașcaval. Iata cand vor fi inmormantați ceilalți doi.

VIDEO Ultimul drum: 6 pelerini iordanieni au murit in timpul calatoriei spre Mecca

00:10, 17.06.2024 - Sase oameni au murit din cauza caldurii in timpul pelerinajului spre Mecca, in contextul avertizarilor facute de oficiali sauditi conform carora temperaturile ar putea ajunge, in timpul adunarii anuale, la 48 de grade Celsius (118 grade Fahrenheit), scrie CNN, conform News.ro.

Doliu in lumea muzicii. Un lautar celebru a murit dupa o lupta crancena cu boala

14:41, 16.06.2024 - Marius Baiazid a murit in aceasta dimineața dupa o lupta crancena cu o boala nemiloasa. Cantarețul era internat la Spitalul Municipal din București de la inceputul lunii dupa a inceput sa se simta tot mai rau.Familia, apropiații și fanii se rugau pentru sanatatea lui in mediul online. 

Acces Direct. Medicii i-au spus ca fetița ei a murit, dupa 6 zile de la naștere! Elena nu a primit un certificat de deces: „Am semnat...” / VIDEO

18:50, 14.06.2024 - Elena nu are liniște de cand medicii i-au spus ca fetița ei a murit, dupa 6 zile de la naștere! Femeia nu a primit nici macar un certificat de deces. Ce a marturisit mama indurerata, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Procurorii italieni ancheteaza tragedia in care 3 romani au murit luați de ape. „Patrizia a dat 4 apeluri la 112, ultimul ramas fara raspuns”

22:20, 04.06.2024 - Noi informații ies la iveala in cazul celor trei romani luați de ape, in Italia. Procurorii italieni incearca sa afle daca incidentul tulburator ar fi putut fi evitat, relateaza Coriere della Sera.

Razbunarea clocotește in ruși: atacul in care au murit 144 de oameni a provocat un salt in recrutarea in armata

14:05, 03.04.2024 - Un salt semnificativ s-a observat in Rusia in ceea ce priveste numarul de persoane care au semnat contracte pentru a se alatura fortelor armate dupa atacul sangeros de luna trecuta la o sala de concerte de langa Moscova, a declarat miercuri Ministerul Apararii rus, citat de Reuters, scrie Agerpres.…


Ce parere ai despre aceasta stire?