Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A mâncat câte ZECE hamburgeri pe zi, timp de 20 de ani! Uite cum arată acum acest bărbat! Transformarea este incredibilă!

Publicat:

 Un barbat a reușit sa devina unul dintre cei mai puternici oameni din lume. Totuși, nu prin asta a reușit sa uimeasca o lume întreaga.

CT Fletcher a fost timp de de douazeci de ani adeptul unei diete ce i-ar fi putut fi fatala. Acesta a consumat zilnic zece hamburgeri pe zi, alaturi de cartofi prajiți. Dieta lui era în general bazata pe alimente tip fast food.

Se pare ca barbatul a ales sa își lucreze musculatura în perioada în care se afla în închisoare, ca singura soluție de supraviețuire printre deținuții violenți. Ulterior, dupa…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dieta Nicoletei Luciu. Cum a reușit bruneta sa slabeasca peste 30 de kilograme, in 45 de zile

19:50, 08.06.2024 - Transformarea spectaculoasa a Nicoletei Luciu Nicoleta Luciu , soția lui Zsolt Csergo, a dat naștere la patru copii in urma a doua sarcini: prima in 2008 și a doua in 2011, cand a adus pe lume tripleți, acumuland astfel 35 de kilograme in plus. Dupa aceste sarcini, vedeta a reușit sa slabeasca semnificativ,…

Transformarea incredibila a curții unei școli din municipiul Buzau

05:10, 04.06.2024 - Acum cateva luni, curtea Școlii Gimnaziale „Ion Creanga” din municipiul Buzau nu arata cu mult diferit fața de cea a unei fabrici. Betonul ocupa cea mai mare suprafața a curții, creand un peisaj monoton și neatractiv. Lipsa vegetației și a spațiilor dedicate recreerii faceau din acest loc unul destul…

Ce a mancat la micul dejun o femeie care a reușit sa slabeasca 45 de kilograme: „ajunge pana la pranz și te simți bine“

09:31, 22.05.2024 - O utilizatoare TikTok a impartașit o rețeta de mic dejun care a ajutat-o sa slabeasca 45 de kilograme, din cele 100 pe care le avea. Este o rețeta simpla, ușor de facut și la indemana tuturor.

Daniel Buda: „Transformarea incredibila a parcului Bungar din Dej, grație fondurilor europene din Politica de Coeziune”

11:05, 24.04.2024 - Primaria Municipiului Dej a marcat, la finalul saptamanii trecute, incheierea lucrarilor de reabilitare a Padurii Bungar printr-o serie de activitați sportive și artistice. A fost vorba de o investiția de aproximativ 2,9 milioane de euro.

Ce mananca Andreea Marin de cand a slabit 20 de kilograme: „Am intrat intr-un ritm normal de viața, am ajuns la greutatea dorita”

11:36, 18.04.2024 - Andreea Marin a slabit 20 de kilograme și a ajuns la greutatea pe care o avea in liceu. Acum, vedeta a renunțat la dieta și continua sa se mențina printr-un regim alimentar echilibrat și sanatos, dar face și sport de cel puțin doua ori pe saptamana. Anul trecut, Andreea Marin a inceput transformarea…

Transformarea incredibila a Tatianei! Cum arata tanara de pe TikTok, dupa ce a slabit / FOTO

14:40, 12.04.2024 - Tatiana știe cat de importanta este ambiția pentru a ajunge acolo unde iți dorești! Tanara de pe TikTok a trecut printr-o transformare incredibila. Iata cum arata acum, dupa ce a slabit spectaculos.


Ce parere ai despre aceasta stire?