Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A luat foc în timp ce dormea. Tatăl a scăpat bidonul cu benzină aprinsă peste fiu

Publicat:

Baiatul in varsta de 18 ani, din Todiresti - Vaslui, prezinta arsuri pe jumatate din corp deoarece parintele sau a scapat bidonul cu benzina, cu care voia sa aprinda focul, pe patul in care victima dormea. Astfel, lichidul inflamabil s-a aprins, cuprinzandu-l pe tanar in cateva secunde. El a ars precum o torta si pana a fost preluat de medici corpul i-a fost afectat in proportie de 50-. Tanarul a fost adus la Spitalul „Sfa (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Baiatul de 15 ani acuzat de uciderea fetitei de doi ani si cinci luni a fost arestat preventiv

20:36, 30.05.2024 - Tribunalul Dolj a emis, joi dupa-amiaza, mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele minorului de 15 ani acuzat de uciderea Raisei, fetita de doi ani si cinci luni, din comuna Breasta, judetul Dolj, gasita moarta in urma cu doua zile, informeaza Agerpres. Codreanu Nicolas Masi este acuzat…

Verdict in cazul unui adolescent care a condus baut o mașina furata și a lovit cu ea un polițist. De ce a scapat baiatul

18:36, 22.05.2024 - Tribunalul Bihor a pronuntat verdictul, dupa doi ani de deliberari, intr-un proces pornit pe numele unui adolescent de 15 ani care a condus baut o mașina furata și a lovit in plin cu ea un polițist, ranindu-l grav.

Familiile celor trei tineri morți in Vaslui, declarații cutremuratoare dupa ce au aflat de tragedie. Martorii au luat parte la scene greu de imaginat: ”Baiatul ardea”

21:50, 20.05.2024 - Trei tineri au avut parte de un sfarșit cumplit in Vaslui, dupa ce au fost victimele unui accident ingrozitor. Au urcat pe motociclete și au pornit la drum, fara sa știe ca este ultimul. Familiile lor sunt ingrozite de durere, iar martorii abia pot sa uite scenele la care au luat parte.

O tanara de 17 ani a murit intr-un accident provocat de prietenul ei. Baiatul avea permis de 4 zile

21:20, 13.05.2024 - Moarte cumplita a unei tinere de 17 ani. Prietenul ei in varsta de 19 ani, care avea permis de doar 4 zile, a provocat un accident grav in care fata si-a pierdut viata, iar el a fost ranit. Accidentul s-a produs in noaptea de duminica spre luni pe DN 59A, in județul Timiș, cu mașina […]

Chinul lui Andrei, baiatul de 14 ani omorat de tata intr-un sat din Vaslui. Pedeapsa minora primita de criminal

16:45, 30.04.2024 - Un barbat din Vaslui și-a ranit mortal fiul pe fondul consumului de alcool și al unor probleme psihice netratate. Baiatul era maltrat de tatal sau de ani de zile, care de multe ori il batea fara motiv.

Acces Direct. O bunica lupta sa iși vada nepotul. Luminița nu este lasata sa ia legatura cu baiatul, dupa ce l-a crescut: „De cand s-a nascut...” / VIDEO

16:40, 17.04.2024 - O bunica traiește cu dorul de nepotul ei, dupa ce l-a crescut vreme de mai mulți ani. Luminița nu este lasata sa ia legatura cu baiatul. Ce a marturisit femeia, in exclusivitate pentru Acces Direct.

O femeie a scapat cu viața dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Barlad. Nu știe ce s-a intamplat

14:00, 14.04.2024 - O femeie a cazut, sambata, 13 aprilie, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui. Victima a fost gasita de echipajul medical cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.


Ce parere ai despre aceasta stire?