Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A înșelat-o cu doi TRANSEXUALI, dar l-a IERTAT. Jennifer Lopez s-a împăcat cu iubitul ei cu 20 de ani mai tânăr

Publicat:

a ajuns din nou pe prima pagina a tabloidelor dupa ce s-a impacat cu , dansatorul cu care a mai avut o relație amoroasa in trecut.

, cântareata, în vârsta de 45 de ani, si fostul sau iubit, , de 26 de ani, formeaza din nou un cuplu.

Anul trecut, presa de scandal nota ca tânarul iubit al divei latino ar fi înșelat-o pe aceasta cu doi transexuali. La scurt timp dupa ce informația a ajuns în ziare, cei doi s-au și desparțit fara a da însa detalii despre motivele rupturii.

Jennifer…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marina Almașan și milionarul Georgica Cornu s-au desparțit dupa 12 ani de relație: Nimic spectaculos!

10:55, 03.06.2024 - Desparțire șoc in lumea mondena! Realizatoarea TV Marina Almașan și milionarul Georgica Cornu nu mai formeaza un cuplu. Cei doi aveau o relație de 12 ani, insa se pare ca lucrurile nu erau chiar atat de solide precum pareau din afara!

Nicoleta Nuca s-a desparțit de iubitul ei cu care a format un cuplu timp de 7 ani. Cei doi aveau planuri serioase de casatorie

12:26, 23.05.2024 - Nicoleta Nuca s-a desparțit de Alex Ursache, deși aveau planuri de nunta. Artista a anunțat pe rețelele de socializare ca decizia nu a fost una impulsiva, ci una gandita și asumata, luata de comun acord.

Cele mai importante trei lucruri pe care Lidia Buble le primește de la iubitul cu 32 de ani mai mare ca ea: „Fara acestea nu se poate”

14:30, 22.05.2024 - Dupa ce a avut o relație de lunga durata cu Razvan Simion, Lidia Buble nu s-a mai afișat o perioada de timp la brațul niciunui alt barbat. Insa presa tabloida a aflat ca artista are o relație. Noul iubit al cantareței este Horațiu Nicolau, un afacerist care este cu 32 de ani mai in varsta decat Lidia…

Semifinala Te cunosc de undeva! 18 mai 2024. Alexia și Dima, duet pasional in pielea lui Jennifer Lopez și Marc Anthony

22:06, 18.05.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au luat cu asalat scena cu transformarea in Jennifer Lopez și Marc Anthony in semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024. Cum a aratat „sarutul” de la final.

Știrile Antena Stars. Dana Marijuana s-a impacat cu iubitul! De ce l-a iertat artista pe partener: „Barbatul meu nu mai...” / VIDEO

15:00, 14.05.2024 - Dana Marijuana radiaza de bucurie! Vedeta s-a impacat cu iubitul! De ce l-a iertat artista pe partener, dupa separare. Ce a marturisit cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars. Vor mai face sau nu nunta anul acesta?

Alina Eremia a inceput pregatirile pentru nunta! Cantareața și Edi Barbu, iubitul ei, urmeaza sa spuna marele DA, dupa opt ani de relație: ”Conteaza sa fie o noapte și o zi de neuitat” / VIDEO

22:55, 13.05.2024 - Alina Eremia a inceput deja pregatirile pentru nunta, caci dupa opt ani de relație, artista a fost ceruta de soție de catre partenerul ei, Edi Barbu, la inceputul acestui an. Reporterii Spynews.ro au aflat chiar de la cantareața planurile pentru marele eveniment care urmeaza.

Reacția dansatoarei lui Dorian Popa dupa ce s-a speculat ca ea l-a desparțit pe artist de Claudia Iosif: „Ramane o relație strict profesionala”

11:35, 27.04.2024 - Bianca a avut o prima reacție dupa ce a fost acuzata ca ea l-a desparțit pe cantarețul Dorian Popa de Claudia Iosif. Dansatoarea spune ca are cu artistul o relație strict profesionala. In urma cu cateva luni s-a aflat ca Dorian Popa și Claudia Iosif s-au desparțit. Pe rețelele de socializare, ea a anunțat…

iUmor. Cum a reacționat Cosmin Natanticu, dupa ce Emil Rengle i-a spus ca vrea sa ramana insarcinat cu iubitul lui: ”Femeia este mai...” / VIDEO

23:45, 31.03.2024 - Emil Rengle a șocat Romania, dupa ce a declarat ca vrea sa ramana insarcinat cu iubitul sau. Dansatorul i-a atras atenția și lui Cosmin Natanticu, care acum i-a dat un sfat, dupa ce el insuși a experimentat durerile nașterii la Power Couple. Iata cum a reacționat!


Ce parere ai despre aceasta stire?