Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost unul dintre SEX-SIMBOLURILE CINEMATOGRAFIEI! Cum arată CLAUDIA CARDINALE la 75 de ANI! | FOTO

Publicat:

Actrita italiana a facut senzatie in anii 1960-1970, cand aparitiile sale reuseau sa cucereasca instant publicul.

Vedeta nu era doar de o frumusete incredibila, ci era si o profesionista desavarsita. Inzestrata de la Mama-natura cu un farmec aparte si cu un talent deosebit, ea a devenit un sex-simbol in anii sai de glorie.

A fost protagonistaunora dintre cele mai cunoscute si apreciate filme europene, de la "Ghepardul" si "Rocco si fratii sai" la multe alte pelicule de mare succes.

Seducatoarea actrita a fost casatorita, intre anii 1966 si 1975, cu…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meryl Streep, una dintre cele mai celebre actrite din istoria cinematografiei, va primi un Palme d'Or onorific

09:15, 03.05.2024 - Meryl Streep, una dintre cele mai celebre actrite din istoria cinematografiei, va putea in curand sa isi adauge un nou premiu la colectia sa. Vedeta din "Diavolul se imbraca de la Prada", care a castigat deja trei premii Oscar, va primi un Palme d'Or onorific in cadrul ceremoniei de deschidere a Festivalului…

Traditii cu scrumbii, intr-un cunoscut parc bucureștean

09:30, 27.04.2024 - O gama variata de delicatese pescaresti vor putea fi gasite in Parcul Izvor din Capitala, de vineri pana duminica, in cadrul evenimentului Traditii de Florii cu Scrumbii. Potrivit unui comunicat transmis joi AGERPRES, vizitatorii sunt asteptati cu o gama variata de delicatese pescaresti pentru a sarbatori…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Alain Delon a fost plasat sub "tutela consolidata". Ce inseamna asta și cum il afecteaza pe legendarul actor

07:20, 07.04.2024 - Actorul francez fusese plasat sub protectie juridica inca din ianuarie, cand a fost desemnat un reprezentant legal "pentru ingrijirea sa medicala". Acea masura a fost "transformata joi intr-o tutela consolidata", potrivit sursei mentionate, transmite AFP preluat de Agerpres."Acest lucru inseamna ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?