Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A FOST RESUSCITAT CU SUCCES Un bărbat din Argeș, la un pas de moarte din cauza unui măr

Publicat:

Un barbat din Argeș a trecut prin momente dramatice dupa ce s-a inecat cu o bucata de mar The post A FOST RESUSCITAT CU SUCCES Un barbat din Argeș, la un pas de moarte din cauza unui mar first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

L-AȚI VAZUT? Un barbat din Marna Noua, dat disparut

15:20, 28.07.2024 - Polițiștii satmareni cauta un barbat de 26 de ani, din satul Marna Noua. Persoana disparuta, BOLOG ATTILA JOZSEF, a plecat... The post L-AȚI VAZUT? Un barbat din Marna Noua, dat disparut first appeared on Informatia Zilei .

Traficul pe Transfagarașan este blocat pe un sens de circulație din cauza unui copac cazut

09:20, 21.07.2024 - Traficul pe Transfagarașan este blocat duminica dimineața pe un sens de circulație din cauza unui copac cazut pe carosabil, precizeaza ISU Argeș. Pompierii acționeaza pentru degajarea copacului.

Un barbat din Argeș, la un pas de moarte din cauza unui mar. A fost resuscitat

13:05, 10.07.2024 - A vrut sa manance un mar, dar nu și-a imaginat nicio clipa ce avea sa urmeze. Au fost momente dramatice.  Experiența inspaimantatoare – un barbat din Argeș a ajuns de urgența pe mana cadrelor medicale, dupa ce s-a inecat cu o bucata de mar. Din fericire, medicii au reușit sa-l salveze. Barbatul in varsta…

„Suntem fericiți ca este inmormantat in Mecca”, marturisește fiica unui barbat care a murit din cauza valului de canicula de la marele pelerinaj musulman

13:01, 24.06.2024 - Familia unui indonezian, care a murit in timpul marelui pelerinaj musulman, este fericita ca acesta a fost inmormantat in orașul sfant Mecca, a declarat fiica sa. Peste 1.300 de persoane au murit in timpul Hajj-ului din acest an, din cauza temperaturilor extreme.

ANUNȚUL FACUT LA MIZEUL NOPȚII Frenkie de Jong OUT de la EURO 2024 din cauza unei accidentari

09:35, 11.06.2024 - Olanda trebuie sa ii gaseasca un inlocuitor lui Frenkie de Jong The post ANUNȚUL FACUT LA MIZEUL NOPȚII Frenkie de Jong OUT de la EURO 2024 din cauza unei accidentari first appeared on Informatia Zilei .

ȘI-A PUS CAPAT ZILELOR DIN CAUZA IUBIRILOR NEIMPLINITE Pantazi Ghica, scriitorul blestemat in amor

12:36, 23.05.2024 - Tragedia personala a lui Pantazi Ghica a inceput odata cu dezamagirea in dragoste The post ȘI-A PUS CAPAT ZILELOR DIN CAUZA IUBIRILOR NEIMPLINITE Pantazi Ghica, scriitorul blestemat in amor first appeared on Informatia Zilei .

Incendiu la un apartament din Cluj in cartierul Intre lacuri, din cauza unei oale uitate pe foc. Un barbat a murit -VIDEO

20:51, 15.05.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin in aceste momente la un incendiu care a pornit de la o oala uitata pe foc in bucataria unui apartament situat pe strada Dionisie Roman. Imediat ce au patruns in apartament, pompierii au gasit un barbat de 85 de ani, decedat. Astfel, echipajul…


Ce parere ai despre aceasta stire?