Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost confirmat al doilea deces la Crevedia! Este o femeie care avea 95 la sută arsuri pe corp

Publicat:

A fost confirmat al doilea deces dupa exploziile de la Crevedia, a declarat . Este vorba despre o femeie care era internata la Floreasca... The post A fost confirmat al doilea deces la Crevedia! Este o femeie care avea 95 la suta arsuri pe corp appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal la Capalnaș. O femeie a sarit sa o bata pe o alta

15:50, 19.06.2024 - Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) informeaza ca a avut loc o altercație la Capalnaș, unde o femeie a sarit sa o bata pe o alta.... The post Scandal la Capalnaș. O femeie a sarit sa o bata pe o alta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Descoperire șocanta intr-o casa: Femeie gasita moarta, plina de arsuri; detalii suspecte gasite de anchetatori

22:55, 16.06.2024 - O femeie a fost gasita moarta, duminica, in locuința sa din Vișeu de Sus, județul Maramureș. Potrivit surselor, femeia era intinsa pe pat, prezenta numeroase arsuri, iar in casa in care era curațenie luna, se simțea un puternic miros de benzina.

Femeie septuagenara, lovita de mașina pe trecerea de pietoni pe Calea Aurel Vlaicu

13:41, 11.06.2024 - Serviciul de Ambulanța Județean transmite ca in jurul orei 10:30, pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, langa benzinaria MOL, a avut loc un accident rutier,... The post Femeie septuagenara, lovita de mașina pe trecerea de pietoni pe Calea Aurel Vlaicu appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

A fost inregistrat primul deces din cauza gripei aviare H5N2. Anunțul facut de Organizatia Mondiala a Sanatatii: "Este primul caz uman confirmat ..."

08:31, 06.06.2024 - Un barbat in varsta de 59 de ani, primul caz uman confirmat de gripa aviara H5N2, a murit, anunța Organizația Mondiala a Sanatații. Informația vine in contextul in care SUA se confrunta cu un focar de H5N1 la bovinele de lapte, care a dus la prima raspandire a virusului de la mamifere la oameni.

Femeie cu arsuri dupa o explozie in locuința, neurmata de incendiu

00:06, 27.05.2024 - O femeie a suferit, duminica seara, arsuri minore dupa o explozie in locuința, neurmata de incendiu, potrivit mediafax.Pompierii valceni au fost chemați la o gospodarie din localitatea Mihaești, unde s-a produs o explozie.

O femeie a ajuns la spital, cu traumatism la coloana, in urma unui accident la Cicir

11:10, 22.05.2024 - Serviciul Județean de Ambulanța informeaza ca a avut o intervenție la Cicir, unde s-a produs un accident rutier. In aceasta dimineața, in jurul orei 10:00,... The post O femeie a ajuns la spital, cu traumatism la coloana, in urma unui accident la Cicir appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Teodor Cilan a fost confirmat, prin ordin de ministru, ca rector al Universitații „Aurel Vlaicu” din Arad

12:15, 24.04.2024 - Comunicat. A fost emis ordinul de confirmare pentru funcția de rector al universitații aradene de stat pentru conf. univ. dr Teodor Florin Cilan, care va... The post Teodor Cilan a fost confirmat, prin ordin de ministru, ca rector al Universitații „Aurel Vlaicu” din Arad appeared first on Special Arad…


Ce parere ai despre aceasta stire?