Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost cea mai FRUMOASĂ femeie din lume, dar a fost găsită moartă. Împlinise recent 20 de ani

Publicat:

Venea din Argentina, iar frumusetea ei a uimit o lume intreaga. Atunci cand a primit coroana si recunoasterea lumii drept cea mai frumoasa femeie din lume, la 2010, stia ca viata ei avea sa se schimbe radical.

Cariera ei de model evoluase, incheiase contracte cu multe firme internationale si se bucura de succes pe toate planurile. Jennifer tocmai implinise 20 de ani si in prezent lucra pentru agentia , din Argentina.



In ultima perioada, tanara se simtea tot mai slabita, si potrivit declaratiilor…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie data disparuta dupa ce a ieșit din casa sa fumeze o țigara a fost gasita moarta, lovita de un copac, in Berlin

12:26, 17.06.2024 - O femeie a fost gasita moarta la Berlin, dupa ce, se spune, ea a ieșit din casa ca sa fumeze, dar apoi nu s-a mai intors. Rudele au anunțat dipariția ei și, potrivit poliției, exista indicii ca a fost ucisa de un copac, scrie Bild.Poliția a gasit o femeie moarta in Berlin-Rahnsdorf, duminica spre luni…

Descoperire șocanta intr-o casa: Femeie gasita moarta, plina de arsuri; detalii suspecte gasite de anchetatori

22:55, 16.06.2024 - O femeie a fost gasita moarta, duminica, in locuința sa din Vișeu de Sus, județul Maramureș. Potrivit surselor, femeia era intinsa pe pat, prezenta numeroase arsuri, iar in casa in care era curațenie luna, se simțea un puternic miros de benzina.

Ancheta la Braila, dupa ce o femeie care a sunat la 112 a fost gasita moarta. Polițiștii au mers acolo, dar n-au intrat in casa

15:15, 12.06.2024 - Sunt verificari interne la Poliția din Braila, dupa ce o femeie care a sunat disperata dupa ajutor la 112 a fost gasita moarta in casa, dupa 24 de ore de la apel. Aceasta nu a apucat sa le dea adresa agenților, care spun ca au cercetat zona, dar nu au reușit sa identifice locul de unde a fost dat telefonul.

Ultima ora! O femeie, gasita moarta de angajații Spații Verzi, strivita de un copac, in capitala

11:05, 12.06.2024 - Acum cateva minute, Poliția a fost sesizata prin intermediul serviciului unic 112, precum ca pe str. Doina și Ion Aldea Teodorovici din capitala, un angajat al Intreprinderii municipale „Spații Verzi” a depistat cadavrul unei femei.

Caz halucinant in Oradea! O femeie a fost gasita moarta intr-o remorca! Criminaliștii au intervenit de urgența

10:36, 11.06.2024 - Caz șocant in Oradea! O femeie a fost descoperita fara suflare intr-o remorca. Criminaliștii au fost sesizați și au intervenit de urgența la fața locului pentru investigații. Oamenii legii sunt de parere ca ar fi vorba despre o crima.

Descoperire macabra! O femeie a fost gasita moarta in mare, cu o punga de plastic pe cap

14:55, 04.05.2024 - Descoperire macabra in Spania, acolo unde trupul neinsuflețit al unei femei a fost gasit in mare, cu o punga de plastic pe cap. Victima și partenerul sau de viața fusesera dați disparuți in urma cu cateva saptamani bune, iar de atunci nimeni nu a mai stiut nimic de ei. 

Incendiu devastator aseara la o casa in Cluj. O femeie a fost gasita moarta in casa care a luat foc

04:10, 21.04.2024 - Un incendiu care a izbucnit aseara la o casa din comuna Moldovenești, județul Cluj, i-a adus unei femei moartea. Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați sa intervina pentru stingerea unui incendiu  in localitatea Stejariș, comuna Moldovenești. Apelul la 112 anunța ca a luat foc…

Femeie gasita moarta intr-o biserica din Italia, dupa a mers acolo sa caute fantome in urma unei provocari de pe TikTok

15:50, 11.04.2024 - O frantuzoaica in varsta de 22 de ani, al carei cadavru lipsit de sange a fost gasit in weekend intr-o biserica abandonata din Valle d'Aosta din nordul Italiei, cauta o casa bantuita de fantome, informeaza News.ro, conform CNN.


Ce parere ai despre aceasta stire?