Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A erupt Vulcanul Stromboli. Imagini spectaculoase + VIDEO

Publicat:
A erupt Vulcanul Stromboli. Imagini spectaculoase + VIDEO

, situat in sudul Italiei, care se afla de cateva zile intr-o intensa perioada de activitate vulcanica, a erupt joi, expulzand o coloana de cenusa care a cazut pe mica insula din . Un flux de lava a ajuns in mare, transmite agentia EFE.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

O dimineața pe lacul Snagov » Imagini spectaculoase de la antrenamentul lotului olimpic de canotaj

17:30, 19.07.2024 - GSP a asistat la un antrenament de control al componenților lotului de canotaj, sportul care are cei mai mulți reprezentanți in delegația Romaniei care va porni duminica, 21 iulie, spre Paris, gazda Jocurilor Olimpice din acest an. E ora 06:00 dimineața și soarele se vede ca un glob galbui, translucid,…

Vulcanul Stromboli din sudul Italiei a erupt din nou

08:15, 12.07.2024 - Vulcanul Stromboli, situat in sudul Italiei, care se afla de citeva zile intr-o intensa perioada de activitate vulcanica, a erupt joi, expulzind o coloana de cenușa care a cazut pe mica insula din Marea Tireniana, și un flux de lava care a ajuns in mare, transmite agenția EFE. Autoritațile italiene,…

Vulcanul Stromboli a erupt. Fluxul de lava a ajuns in mare VIDEO

22:00, 11.07.2024 - Vulcanul Stromboli, situat in sudul Italiei, a erupt joi, 11 iulie, lansand o coloana de cenușa pe micuța insula din Marea Tireniana și un flux de lava in mare, relateaza EFE, conform Agerpres.

Eruptie a vulcanului Stromboli - fluxul de lava a ajuns in mare

20:30, 11.07.2024 - Vulcanul Stromboli, situat in sudul Italiei, care se afla de cateva zile intr-o intensa perioada de activitate vulcanica, a erupt joi, expulzand o coloana de cenusa care a cazut pe mica insula din Marea Tireniana, si un flux de lava care a ajuns in mare, transmite agentia EFE, potrivit Agerpres.

Alerta roșie in Italia, unde vulcanii Etna și Stromboli au erupt in același timp. Aeroportul din Catania a fost inchis

09:55, 05.07.2024 - Doi vulcani erup in același timp in Italia. Protecția Civila a emis joi seara alerta roșie pentru vulcanul Stromboli - unul dintre cei patru vulcani activi ai Italiei, care formeaza insula cu același nume din apropierea Siciliei. Și Etna din Sicilia și-a intensificat activitatea vulcanica.

Imagini spectaculoase. Cel mai inalt vulcan activ din Europa a erupt din nou VIDEO

05:05, 05.07.2024 - Etna, cel mai inalt vulcan activ din Europa, a erupt din nou. Imagini spectaculoase cu cascada de lava și norii de cenușa au fost surprinse și postate pe rețelele de socializare, relateaza Antena 3 CNN.

Daniel Pavel s-a casatorit! Imagini spectaculoase de la nunta prezentatorului TV cu Ana Maria Pop / VIDEO

21:50, 08.06.2024 - Astazi, pe data de 8 iunie 2024, Daniel Pavel și Ana Maria Pop au devenit soț și soție. Cei doi indragostiți au spus cel mai important DA in fața ofițerului de stare civila, și ulterior și-au unit destinele și in fața lui Dumnezeu. Chiar in aceste momente are loc, intr-un cadru de vis, petrecerea.

VIDEO Imagini spectaculoase de pe suprafața Soarelui. Paradoxul care contrariaza astrofizicienii

15:45, 04.05.2024 - Peisajul ca dintr-o alta lume al Soarelui, inclusiv muschi coronali, ploaie solara si spirale de gaz inalte de 10.000 de kilometri, este dezvaluit in imagini filmate de nava spatiala Solar Orbiter, informeaza News.ro. Observatiile, transmise de sonda Agentiei Spatiale Europene, dezvaluie structuri pana,…


Ce parere ai despre aceasta stire?