Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A disparut aurul Madalinei Manole

Publicat:

si se pregatesc de o noua runda de procese cu ginerele lor, , pe care îl acuza ca se foloseste dupa bunul plac de averea si ca nu ar fi declarat toate bunurile mostenite la succesiune." dispune de banii Madalinei si ai nepotului meu dupa bunul plac si asta nu este normal. Copilul are partea lui din averea Madalinei si nu trebuie risipita", a declarat tatal cantaretei pentru Libertatea. Mai mult chiar, acesta isi acuza ginerele ca ar fi ascuns o parte din cele mostenite dupa moartea Madalinei."Fata mea poseda…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

CațelANUNȚ: Akira are doi ani și a disparut de acasa, din Tartașești

17:41, 27.06.2024 - Akira este o cațelușa din rasa Akita Inu care are aproximativ doi ani și care a disparut de acasa inca din data de 13 mai a.c. Ultima data a fost vazuta in dimineața acelei zile, in zona magazinului La Doi Pași din localitatea Tartașești. La data dispariției, Akira cantarea aproximativ 30 de kg și avea…

Acces Direct. Maria, pacalita de cumnata, dupa moartea soțului? O acuza ca ar fi vrut sa puna mana pe toata averea

19:35, 24.06.2024 - Maria este in „razboi” cu cumnata, asta dupa ce femeia ar fi incercat sa puna mana pe toata moștenirea. Intre timp, soțul Mariei a murit, iar conflictul dintre cele doua familii nu a fost soluționat, din contra, cumnata ar fi avut pretenții in continuare sa primeasca cele doua terenuri.

Cunoscut jurnalist, dat disparut de familie. Poliția solicita sprijinul populației

13:30, 22.06.2024 - Cautari disperate dupa ce un jurnalist cunoscut, fost redactor-sef al revistei Capital, a disparut. Poliția solicita sprijinul populației. Ciprian Mailat nu a mai fost vazut de cateva zile si nimeni nu stie nimic de el. Familia a fost cea care a alertat politia. Potrivit unor surse, fiul lui Ciprian…

Acces Direct. Casa parinteasca, marul discordiei intre doi frați. Elena il acuza ca vrea sa puna mana pe toata averea, deși a investit in locuința: „Eu nu am semnat nimic”

19:55, 20.06.2024 - Elena este in razboi cu fratele ei, dupa ce barbatul ar fi incercat sa o scoata de la moștenire. Marul discordiei este casa parinteasca in care femeia ar fi investit. Fratele ei ar avea pretenția ca totul sa ii ramana lui, in condițiile in care Elena nu ar fi semnat ca este de acord cu așa ceva.

Clotilde Armand acuza PSD-PNL de ”magie”

10:30, 12.06.2024 - Clotilde Armand reclama noi fraude electorale la alegerile pentru Primaria Sectorului 1. Aceasta a publicat miercuri un nou-proces verbal potrivit caruia cifrele au fost inregistrate greșit. Potrivit lui Clotilde Armand, peste o mie de voturi ar fi disparut “din pix” la Secția de votare nr. 29, la Centrul…

Știrile Antena Stars. Oana Zavoranu și medicul care o acuza de șantaj, o noua confruntare. Vedeta și-a concediat avocatul in sala de judecata: „Bunul samaritean”

15:16, 20.05.2024 - In urma cu cateva zile, Oana Zavoranu a mers la Curtea de Apel București, iar astazi a ajuns, din nou, in sala de judecata, tot in procesul in care medicul Bogdan Furtuna o acuza de șantaj. Vedeta a luat și o decizie radicala, asta pentru ca și-a concediat avocatul.

Aurul dacilor, disparut din Sarmizegetusa Regia. Povestea marilor tezaure cu monede de aur Lysimach VIDEO

23:10, 17.04.2024 - Mai puțin de 40 de monede de aur Lysimach au fost recuperate in ultimii ani de autoritațile romane, din marile tezaure furate din Sarmizegetusa Regia (Hunedoara) in anii ’90. Monedele prețioase de aur, vechi de peste doua milenii, au o poveste aparte.

Science Report: Violet, nu verde, ar fi culoarea preponderenta a vieții din Univers ● „Aurul proștilor” ar fi mult mai valoros decat și-ar fi imaginat cineva ● De ce au disparut vanatorii-culegatori din Europa?

10:15, 17.04.2024 - Violet, nu verde, ar fi culoarea preponderenta a vieții din Univers ● „Aurul proștilor” ar fi mult mai valoros decat și-ar fi imaginat cineva ● De ce au disparut vanatorii-culegatori din Europa?


Ce parere ai despre aceasta stire?