Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A căzut mitul celor zece mii de paşi pe zi. Care ar fi limita benefică

Publicat:

Ani la rand, stiinta a promovat ideea ca, pentru a fi sanatosi si a tari mai mult, ar trebui sa parcurgem cel putin 10.000 de pasi pe zi. In realitate, ultimele descoperiri ale stiintei arata ca este nevoie de mai putin.

Potrivit unui nou studiu realizat de Universitatea din Massachusetts, mersul pe jos vreme de 7.000 de pasi pe zi ajuta la reducerea riscului de deces prematur pentru persoanele de varsta mijlocie cu 50% pana la 70%, transmite Mediafax.ro.

Efectuarea a 10.000 de pasi sau mai mult pe zi, pe de alta parte, nu reduce in continuare riscul, potrivit ,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

A cazut și mitul pompelor de caldura. Consumul de energie, peste jumatate din producția naționala

18:35, 27.06.2024 - Decarbonizarea in energia termica a cladirilor rezidențiale din mediul urban este un obiectiv imposibil. Cogenerarea este mult prea scumpa fara subvenții masive, panourile solare nu funcționeaza iarna, iar pompele de caldura, pe care mizeaza Guvernul, sunt pur și simplu o aberație. Consumul de energie…

Putin nu mai are nicio limita: Petrolierele rusesti ocolesc sanctiunile prin transferuri secrete langa Singapore

06:35, 11.06.2024 - Primul petrolier rusesc care a incercat sa livreze titei in pofida sanctiunilor SUA a efectuat un transfer secret catre o alta nava, un indiciu al eforturilor la care e dispusa Moscova pentru a submina eficienta restrictiilor americane asupra flotei sale, transmite Bloomberg.

”Da, a inceput al treilea razboi mondial, doar ca nu e cum știm noi / Dar se va ajunge și la cel clasic”, spun Cosmin Popa și Armand Goșu, specialiști in Rusia / 10 ani de la anexarea Crimeii, dezbatere la Universitatea ”Ovidius” cu lectora Gayana Yuksel,

08:01, 01.06.2024 - In 2024 s-au implinit 10 ani de la anexarea Peninsulei Crimeea de catre Rusia lui Putin, ocazie cu care istoricii Cosmin Popa, Armand Goșu și lectora Gayana Yuksel (Crimeea, Ucraina) au dezbatut punctele nevralgice ale subiectului, in cadrul unei conferințe organizata la Universitatea ”Ovidius” din…

Mai putin de o saptamana pana la termenul limita pentru depunerea declaratiei unice

12:01, 23.05.2024 - Mai putin de o saptamana pana la termenul limita pentru depunerea declaratiei unice. Pe 27 mai 2023, se implineste termenul pentru depunerea Declaratiei Unice (DU) privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice (formular 212), scrie Ziarul Financiar.

Cel putin 10 morti in Egipt dupa ce un microbuz a cazut de pe feribot in Nil. Șoferul a uitat sa traga frana de mana

19:01, 21.05.2024 - Cel putin zece persoane au murit marti, dupa ce un microbuz a cazut de pe un feribot in Nil, la nord de Cairo. Vinovat de tragedie este șoferul autoturismului, care a uitat sa traga frana de mana.

(VIDEO) Un autobuz cade intr-o prapastie, cel putin 16 morti

15:21, 15.05.2024 - Un autobuz care transporta aproximativ 40 de pasageri a cazut intr-o prapastie marti dimineata in regiunea andina Ayacucho, in sud-estul Peru, accident care s-a soldat cu cel putin 16 morti, potrivit autoritatilor, noteaza AFP. Autobuzul cu etaj, care facea legatura intre capitala Lima si Ayacucho,…

Scene șocante: Autobuz plin cu pasageri, cazut in rau. Cel puțin un mort / VIDEO

16:50, 10.05.2024 - Un autobuz plin cu pasageri a cazut in raul din centrul orașului. Cel puțin o persoana și-a pierdut viața.Un autobuz cu pasageri a rupt gardul și a cazut in raul Moika din Sankt Petersburg, Rusia. Potrivit datelor preliminare, in el se aflau pasageri.In St.


Ce parere ai despre aceasta stire?