Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A avut probleme, dar acum e bine! Ea e omul pe mâna căruia și-a dat Octavia Geamănu copilul nenăscut! Ce mare i-a crescut burtica de gravidă

Publicat:

este o graviduța fericita, mai ales ca a reușit sa depașeasca perioada critica a sarcinii. Prezentatoarea Observator Special, de la Antena 1, le-a prezentat-o prietenilor pe cea care se îngrijește ca bebelușul ei sa vina pe lume în siguranța.

este mai fericita ca niciodata! Are un soț care o iubește, o cariera de succes și urmeaza sa devina mamica, lucru care o face sa se simta o femeie împlinita.

De curând, vedeta a postat pe o rețea de socializare un colaj de fotografii în care-și etaleaza burtica de gravida, care…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 5. Yana spune adevarul despre „burtica de gravida”. Ce a dezvaluit in mediul online: „Mulțumesc pentru felicitari”

19:46, 15.06.2024 - Yana de la Mireasa, sezon 5 a oferit mai multe detalii cu privire la speculațiile ca ar fi insarcinata. Ce a spus fosta concurenta a show-ului matrimonial despre imaginile in care pare ca iși arata „burtica de gravida”.

Ce se intampla cu cele 3 procese pe care Octavia Geamanu le are cu Antena 1, dupa ce a fost scoasa de pe post: „O sa lupt pana-n panzele albe”

14:35, 06.06.2024 - Octavia Geamanu are trei procese cu Antena 1, dupa ce in urma cu doi ani a fost scoasa de pe post, fara sa fie anunțata, iar un an mai tarziu a fost concediata. Prezentatoarea spune ca nu renunța la vreunul dintre procese, e increzatoare și ca le va caștiga. In anul 2022, Octavia Geamanu a fost inlocuita…

Imagini emoționante cu Hailey Bieber insarcinata! Cat de mare a crescut burtica de gravida a soției lui Justin Bieber / FOTO

12:36, 24.05.2024 - Justin și Hailey Bieber traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor! In urma cu puțin timp au dat marea veste ca vor deveni parinți, iar acum au revenit cu imagini spectaculoase. Iata cat de mare a crescut burtica de gravida a lui Hailey Bieber și cat de bine arata soția lui Justin Bieber!

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

Imaginile cu Anca Țurcașiu care au luat pe toata lumea prin surprindere. „Cum aș putea sa nu fiu decat cea mai fericita in brațele lui”

14:01, 19.05.2024 - Anca Țurcașiu, in varsta de 54 de ani, și-a surprins fanii de pe contul de socializare, dupa ce a postat imagini cu cel de-al doilea barbat important din viața ei, dupa fiul acesteia, care este deja casatorit și are un copil. Artista a transmis un mesaj emoționant pe contul de socializare.Anca Țurcașiu…

Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, imagine emoționanta cu burtica de gravida! Va deveni mama pentru a doua oara / FOTO

13:15, 18.05.2024 - O fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu a postat o imagine emoționata pe rețelele de socializare cu burtica de gravida. Ea are toate motivele sa radieze de bucurie, dar mai ales pentru ca se pregatește sa devina mama pentru a doua oara.

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravida. Soția lui Sese va aduce curand pe lume un baiețel

18:10, 13.05.2024 - Giovana și Sese vor deveni in curand parinți de baiat. Frumoasa caștigatore a sezonului 5 Mireasa a aparut recent la un eveniment intr-o rochie colorata, care i-a evidențiat burtica de gravida.

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.


Ce parere ai despre aceasta stire?