Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A avut o ţinută incendiară! Jennifer Lopez şi-a etalat sânii, într-o salopetă decoltată

Publicat:

este celebra nu doar pentru talentul ei în actorie si muzica, ci si pentru fizicul sau. Fundul ei a fost de multe ori catalogat drept unul dintre cele mai apetisante din lume, însa nici sânii ei nu sunt mai prejos.

s-a prezentat la un eveniment monden, fiind îmbracata într-o salopeta extrem de sexy. Cântareata a avut un decolteu adânc, prin care i s-au putut vedea sânii în toata splendoarea lor.

este o actrița și cântareața americana, nascuta pe 24 iulie 1969,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jennifer Lopez, mai atragatoare ca niciodata! Ținuta mulata și decupata a lasat la vedere un detaliu intim

18:25, 28.06.2024 - Jennifer Lopez, cunoscuta pentru cariera sa fulminanta in muzica și film, a devenit și un simbol al frumuseții la Hollywood. La peste 50 de ani, J.Lo continua sa uimeasca prin aspectul sau tanar și tonifiat. Secretul frumuseții ei nu este unul simplu, ci rezultatul unui stil de viața disciplinat și…

Inna, lipsita de inhibiții in cel mai mic sutien din garderoba. Cum s-a filmat cantareața in ținuta sumara

16:11, 21.05.2024 - Inna și-a surprins fanii in cele mai fierbinți ipostaze, pe rețelele de socializare. Cantareața a renunțat la inhibiții și a pozat in cel mai mic sutien din garderoba pregatita pentru vacanța.

Fiica de 15 ani a lui Jennifer Garner și Ben Affleck și-a schimbat numele. S-a tuns scurt și poarta haine de baiat

10:25, 15.04.2024 - Fiica de 15 ani a lui Jennifer Garner și Ben Affleck, fosta Seraphina Rose, și-a facut prima apariție oficiala sub un nou nume, Fin, la o slujba de comemorare a bunicului ei, la sfarșitul saptamanii trecute. S-a tuns scurt și poarta haine de baiat.Purtand un costum negru și avand parul tuns scurt, Fin…


Ce parere ai despre aceasta stire?