Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A apărut kebabul cu ciocolată! Cum arată, cât costă şi unde poate fi găsit cel mai tare desert din lume

Publicat:

În ultimii ani, kebabul a devenit unul dintre cele mai cunoscute produse alimentare din lume. Ieftin, delicios si usor de preparat, acesta reprezinta prânzul perfect pentru multe persoane. Dar ce spuneti de un kebab cu... ciocolata?

Ei bine, da, exista si asa ceva! Prima unitate 'choco kebab' s-a deschis în luna iunie, în orasul Lille (Franța).

Reteta video: Prajitura simpla, gata în câteva minute! Ai nevoie de putine ingrediente pentru ea

În spatele vitrinei unei vechi cofetarii din orașul francez, un rulou de ciocolata de circa 10 kilograme…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Budinca de griș, un desert savuros care te poarta in copilarie. Rețeta cu care nu vei da greș

15:00, 11.07.2024 - Afla cum se face delicioasa budinca de gris.Ingrediente- 3 linguri griș semolina- 500 ml lapte- 3 linguri zahar- 1 pastaie vanilie- fructe de padure, pentru decor Arunci la gunoi coaja de pepene? Greșit! Iata rețeta de dulceața delicioasa facuta din „resturi” Mod de preparareTorni laptele intr-o cratița,…

Rețeta rapida pentru prajitura cu iaurt. Gustoasa și ușor de preparat, va incanta chiar și simțurile celor pretențioși

15:50, 30.05.2024 - Cand vrei ceva bun, ieftin si rapid, incearca aceasta prajitura simpla cu iaurt. Nu este o prajitura de casa cu care sa furi privirile, dar este o prajitura pufoasa, gustoasa si aromata. In functie de preferinte, se pot adauga in compozitie ceva fructe de sezon, bucati de nuca prajita sau ciocolata…

Rețeta de prajitura cu nuci și cireșe. Un desert simplu, rapid și delicios

23:10, 17.05.2024 - Ți-e pofta de ceva dulce? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu nuci și cireșe. Un desert delicios, simplu și rapid. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura Seara de Mai 

16:56, 11.05.2024 - Aceasta prajitura se topește in gura, oferind un blat pufos și o umplutura delicioasa de ciocolata. Iata cum poți prepara aceasta minunație chiar și ca incepator in bucatarie.(sursa:https://www.delicatese.net/). Ingrediente pentru blat: 4 oua 1 cana (200 ml) zahar pudra 1 cana faina 3 linguri pudra…

Rețeta de prajitura cu miere și capșuni. Un desert delicios de post

16:35, 28.04.2024 - Daca vrei sa ii surprinzi pe oamenii dragi cu un desert delicios, insa nu știi ce sa mai faci pentru ca este post, ești in locul potrivit. Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu miere și capșuni. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Iți ia 10 minute sa il prepari și are un gust delicios

00:15, 26.04.2024 - Un cheesecake din doar trei ingrediente pare o provocare imposibila, dar tot ce trebuie sa faci este sa urmezi rețeta corecta! Este foarte ușor de pregatit, ai nevoie de doar 10 minute la dispoziție, iar la final vei avea un cheesecake cremos, cu o textura unica!

Rețeta de prajitura cu pere și nuci. Desert delicios și rapid de post

15:30, 21.04.2024 - Iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa faci? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu pere și nuci. Un desert rapid și simplu. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu lamaie și cocos. Desert delicios de post

22:50, 17.04.2024 - Daca iți este pofta de ceva dulce, dar nu mai știi ce sa mai faci pentru tine și pe cei dragi, pentru ca ții post, noi avem soluția care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu lamaie și cocos. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.


Ce parere ai despre aceasta stire?