Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

800 de ceasuri, într-o expoziție specială la Photo Romania Festival

Publicat:

O expoziție cu peste 800 de ceasuri funcționale produse in 14 țari vor fi expuse la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei in cadrul festivalului de fotografie de la Cluj, . Colecția de ceasuri deținute de familia clujeana Gașpar și va fi vernisata in 16 mai, de la ora 18.00, in prezența unor invitați speciali, specialiști in fizica, psihologie și teologie, care vor povesti cum este perceput timpul prin prisma profesiilor lor. In același timp, anunța organizatorii festivalului, o perspectiva fotografica asupra trecerii timpului va fi oferita de ”” („Arta lichida”),…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Doua noi expozitii temporare la Muzeul National de Istorie a Romaniei

11:30, 19.06.2024 - Muzeul National de Istorie a Romaniei deschide doua noi expozitii temporare "Capodopere din patrimoniul Muzeului National de Istorie a Romaniei" si "De la Mayer la Preziosi. Spatiul romanesc in viziunea artistilor calatori". Vernisajul acestora va avea loc joi, 20 iunie, ora 13:00, la sediul muzeului…

O noua expoziție permanenta la MNIT: LAPIDARIUL ROMAN

14:30, 07.06.2024 - Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT) are placerea de a anunța ca, incepand de duminica, 9 Iunie (a.c.), expoziția permanenta „Lapidariul roman” este deschisa pentru vizitare, potrivit mediafax.

Micro – expozitie la Muzeul National de Istorie a Romaniei, formata din documente, fotografii, tablouri si partituri muzicale ale pianistei Carmen Petra-Basacopol

14:15, 24.05.2024 - Muzeul National de Istorie a Romaniei a anuntat ca in patrimoniul institutiei a intrat o noua donatie, formata din documente, fotografii, cateva tablouri, dar si partituri muzicale ce au apartinut marii compozitoare si pianiste Carmen Petra Basacopol. Cu acest prilej, Muzeul organizeaza sambata, 25…

Prezentarea Colectiei Carmen Petra-Basacopol la Muzeul National de Istorie a Romaniei- micro-expozitie si recital

12:50, 22.05.2024 - Prezentarea Colectiei Carmen Petra Basacopol, cea mai recenta donatie primita de Muzeul National de Istorie a Romaniei micro expozitie si recital extraordinar, va avea loc sambata, 25 mai 2024, la Muzeul National de Istorie a Romaniei MNIR .Muzeul anunta o noua donatie intrata in patrimoniul muzeului,…

Expoziție foto-documentara la Palatul Suțu. „Marturii din Gulag: memoria victimelor regimului totalitar-comunist”

10:05, 20.05.2024 - Muzeul Național de Istorie a Moldovei in parteneriat cu Muzeul Municipiului București, Ambasada Lituaniei in Moldova și Ambasada Republicii Moldova in Romania organizeaza la Palatul Suțu (Bd. Ion C. Bratianu nr 2), in perioada 22 mai – 30 iunie 2024, expo

Engolpionul din aur din colectia Muzeului National de Istorie a Romaniei - o dovada a prezentei artei bizantine pe teritoriul tarii noastre

14:55, 30.04.2024 - Engolpionul cruce relicvar din aur descoperit la Dinogetia, sec. XI, face parte din colectia Muzeul National de Istorie a Romaniei si reprezinta o dovada a prezentei artei bizantine pe teritoriul tarii noastre. In acceptiune larga, engolpionul este un obiect caruia ii sunt atribuite puteri apotropaice,…

Muzeul National de Istorie a Romaniei: Haina il face pe om. Șase secole de istorie vestimentara", catalog de expozitie

21:30, 14.04.2024 - "Haina il face pe om. Sase secole de istorie vestimentara, catalog de expozitie, bilingv romana engleza, editia a III a revizuita si adaugita, 159 de pagini, 2021 al Muzeului National de Istorie a Romaniei. Catalogul, ajuns la editia a III a revizuita si adaugita, contine o noua grafica si mai multe…

MNIT pregatește cea mai valoroasa expoziție din istoria sa: „Razboinici uitați și podoabe eterne (secolul al V-lea p. Chr.)”

13:20, 04.04.2024 - Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT) pregatește cu sprijinul Ministerului Culturii și al Primariei Șimleu Silvaniei o expoziție temporara extraordinara, intitulata „Razboinici uitați și podoabe eterne”.


Ce parere ai despre aceasta stire?