Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

8 mituri în care crezi încă din copilărie

Publicat:

Copilaria este, in mare parte, o minciuna. Uneori este destul de simplu sa deslusesti anumite mituri: nu iti aduce cadouri, nu barza a fost cea care a facut posibil ca tu sa ai un frate, iar iepurasul de Paste este si el doar o poveste inventata.

Iata care sunt cateva din minciunile de aur pe care le-am crezut in copilarie, insumate de jurnalistii de la :
1. Sa fii printesa inseamna sa ai rochii roz, , si sa locuiesti la castel
Daca iti placea sa te joci de-a printesa cand erai copil, cu siguranta viata ta, ca persoana de vita nobila, era plina…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Legatura uluitoare intre dispariția dinozaurilor și struguri. Ce spun oamenii de știința

15:01, 01.07.2024 - Disparitia dinozaurilor, ca urmare a impactului cu un asteroid urias, a declansat o extinctie in masa care a modificat cursul vietii pe Pamant si a provocat o „resetare” a padurii, care a dus la raspandirea strugurilor, conform unui studiu citat luni de EFE, potrivit Agerpres.

Care sunt simturile umane. Lucruri mai putin cunoscute despre simturi

14:36, 01.07.2024 - Oamenii au cinci simturi de baza, și anume vazul, auzul, mirosul, gustul si cel tactil, iar acestea sunt esențiale pentru supraviețuire și pentru interacțiunea cu mediul inconjurator. Deși cele cinci simțuri tradiționale sunt cele mai cunoscute, exista și alte simțuri mai puțin cunoscute care ne ajuta…

Realizare uriașa: oamenii de știința au reușit sa obțina primele inversari ale simptomelor bolii Alzheimer

13:40, 25.06.2024 - Oamenii de știința au reușit sa inverseze simptomele bolii Alzheimer timpurii la șoareci prin restabilirea comunicarii intre celulele deteriorate ale creierului. Descoperirile ofera un noua soluție interesanta pentru viitoarele tratamente impotriva bolii Alzheimer, care nu numai ca opresc boala din…

Oamenii de știința au aflat 'casa' paranoiei din creier: Evoluția umana a 'instalat-o' acolo

04:11, 25.06.2024 - Deseori respinsa ca un sentiment irațional sau exagerat de ingrijorare, paranoia provine dintr-o capacitate foarte raționala de a ne pastra inteligența intr-un mediu haotic. Acum, dupa cele mai recente studii pe oameni și primate, oamenii de știința ar putea sa fi aflat in sfarșit unde 'traiește' paranoia…

Cea mai mare camera foto din lume va fi instalata la marginea desertului Atacama. Ce vor sa descopere oamenii de știința

16:35, 05.06.2024 - Cu o rezolutie de peste 3,2 gigapixeli, cantarind aproape trei tone si avand ambitioasa sarcina de a efectua o explorare fara precedent pe durata unui deceniu, cea mai mare camera foto digitala construita vreodata pentru astronomie optica este pregatita sa fie instalata sub cerul senin din nordul Chile,…

Oamenii de știința spun ca trebuie sa trimitem ceasuri pe Luna cat mai curand. Pe Pamant, timpul trece mai repede in varf de munte

07:05, 03.06.2024 - Poate ca cea mai mare ciudațenie a universului nostru este problema inerenta a cronometrarii timpului: secundele trec cu puțin mai repede in varful unui munte decat in vaile de pe Pamant. In scopuri practice, majoritatea oamenilor nu trebuie sa iși faca griji cu privire la aceste diferențe. Dar o noua…

Oamenii de știința au creat diamante in citeva minute. Care este metoda

21:25, 26.05.2024 - Oamenii de știința au utilizat o noua tehnica prin care au creat diamante in 15 minute la presiunea normala a atmosferei și fara a folosi un diamant inițial, ceea ce ar putea face ca aceste pietre prețioase sa fie mult mai ușor de produs in laborator. Diamantele naturale se formeaza in manta Pamintului,…

O noua „lume” descoperita in adancurile Pamantului. Ecosistemul gigantic plin de viața uimeste oamenii de stiinta

08:25, 04.05.2024 - Cercetatorii vorbesc despre o noua „lume” descoperita in adancurile Pamantului. Este vorba despre un ecosistem gigantic, plin de viața, care a uimit oamenii de știința. Miliarde și miliarde de microorganisme traiesc la doar cațiva kilometri sub suprafața solului, potrivit unei echipe internaționale…


Ce parere ai despre aceasta stire?