Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

8 alimente care sunt toxice atunci când sunt consumate crude

Publicat:

Ești tentat de crudivorism? Ai grija: unele alimente, atunci cand sunt consumate crude, sunt toxice pentru sanatate. Crudivorismul are legatura cu raw-veganismul. Definiția acestui stil de viața a fost data in urma cu aproape un secol de di Salaparuta, un bine-asezat nobil sicilian (cu relatii la toate... The post 8 alimente care sunt toxice atunci cand sunt consumate crude appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

ALIMENTAȚIA Alimente consumate des, dar care fac mult rau sanatații

20:51, 22.05.2024 - In incercarea de a manca mai sanatos, ajungem uneori sa consumam alimente care ne fac mai mult rau. The post ALIMENTAȚIA Alimente consumate des, dar care fac mult rau sanatații first appeared on Informatia Zilei .

Folia de aluminiu poate deveni un pericol - Cinci alimente care nu trebuie gatite in folie

23:36, 17.05.2024 - Folia de aluminiu este un element comun in orice bucatarie. Cu toate acestea, uneori afecteaza gustul, textura si culoarea unor feluri de mancare. Expertii au enumerat cinci alimente care nu ar trebui preparate, folosind folia alimentara.

Ce alimente ataca puternic sistemul imunitar. De ce ar trebui consumate cat mai rar: ”Incepi sa arați...”

14:55, 10.05.2024 - Nu e un secret pentru nimeni fapul ca alimentația afecteaza modul in care te simți și cat de bine iți funcționeaza organismul. Afla din randurile de mai jos ce alimente ataca puternic sistemul imunitar și de ce ar trebui consumate cat mai rar.

Coreea de Sud va amenda distribuitorii de alimente pentru reducerea dimensiunii produselor fara anunțarea clienților

13:06, 03.05.2024 - Autoritatea pentru concurenta din Coreea de Sud (FTC) a anuntat vineri ca producatorii si distribuitorii de alimente vor fi obligati sa ii instiinteze pe cumparatori daca au redus dimensiunea produselor lor. In caz contrar vor fi amendati cu pana la 10 milioane de woni (7.300 de dolari), transmite Reuters,…

De ce numele marilor restaurante fast food sunt scrise cu roșu. Trucurile prin care ne ademenesc sa intram și sa consumam, chiar daca nu ne este foame

23:40, 23.04.2024 - Roșul este alegerea majoritații restaurantelor fast-food pentru logo-ul lor și nu este nimic intamplator in asta. De-a lungul timpului, s-a dovedit ca nu numai gustul hranei conteaza atunci cand vine vorba de a alege unde sa mancam, ci și aspectul vizual al locului. Astfel, industriile alimentare folosesc…

Se pot spala pesticidele de pe alimente? Cum sa reduceti cantitatea de substanțe chimice toxice

16:01, 18.04.2024 - Problema legumelor si fructelor pline de pesticide nu este una noua si, din pacate, avertismentele specialistilor cu privire la depasirea cantitatilor minime de substante toxice in diverse produse de pe pietele europene sunt din ce in ce mai frecvente.

Luni: Incepe incarcarea cardurilor pentru alimente cu o noua tranșa de 250 de lei

08:25, 15.04.2024 - Luni: Incepe incarcarea cardurilor pentru alimente cu o noua tranșa de 250 de lei Luni: Incepe incarcarea cardurilor pentru alimente cu o noua tranșa de 250 de lei. Anunțul a fost facut de Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Caciu.  De acestea beneficiaza un numar de aproximativ…

DIETA Cartofii dulci și sfecla mangold sunt alimente ideale pentru slabit

08:15, 07.04.2024 - Mesele bogate de sarbatori isi pun amprenta asupra greutatii noastre, astfel ca ne trezim cu cateva kilograme acumulate intr-o scurta perioada de timp.  The post DIETA Cartofii dulci și sfecla mangold sunt alimente ideale pentru slabit first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?