Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

7 ani de la moartea lui Ionuț Anghel, băiețelul ucis de câinii maidanezi. Ce se întâmplă acum cu familia copilului

Publicat:

Durere fara sfarșit pentru parinții lui Ionuț Anghel, baiețelul sfașiat de cainii vagabonzi din . Dorul le frange inima in bucați de 7 ani. S-au implinit 7 ani de la moartea lui Ionuț Anghel, copilul ucis de cainii maidanezi in parc. Familia lui este inca ingenuncheata de durere Regrete, neputința, revolta. Lacrimile nu li […] The post 7 ani de la moartea lui Ionuț Anghel, baiețelul ucis de cainii maidanezi. Ce se intampla acum cu familia copilului appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla cu afacerea Ancai Molnar, dupa moartea ei! Soțul make-up artistului a facut anunțul: ”Viața ei a incetat brutal”

14:51, 20.06.2024 - Anca Molnar a incetat din viața in urma cu puțin timp, iar in urma a ramas o cariera de succes și un nume important in industria de cosmetica din Timișoara. Soțul ei a spus ce se va intampla cu afacerea ei. Claudiu Molnar a facut anunțul pe care cu toții il așteptau!

Fratele Raisei, fetița moarta in Dolj, a fost luat de urgența in plasament! Ce se intampla in familia ei

09:55, 29.05.2024 - Se iau masuri dupa moartea fetiței din Dolj! Fratele ei a fost luat de urgența in plasament și polițiștii continua audierile pentru a face lumina in acest caz. Familia ei ar avea probleme mari cu camatarii și ar fi fost amenințata de mai multe ori in ultima perioada!

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

Justitie Constanta: Cazul medicului anestezist acuzat de moartea unei paciente, amanat pentru septembrie 2024

13:45, 26.05.2024 - Judecatorii din Constanta au fixat un nou termen in dosarulul medicului anestezist al unei clinici private din Constanta, acuzat de moartea unei paciente Familia pacientei solicita daune de 30 de milioane de euro. Dosarul se afla pe rolul Curtii de Apel Constanta, instanta ce a stabilit ca noul termen…

Lacrimi și durere in familia lui Costel Corduneanu, dupa moartea lui! Adrian Beleaua, fratele interlopului, a ajuns la capatul puterilor: ”Azi m-a luat...”/ FOTO

14:30, 16.05.2024 - Au trecut cateva saptamani de la moartea lui Costel Corduneanu, dar dorul familiei sale este la fel de mare. Adrian Beleaua a ajuns la capatul puterilor și este copleșit de tot ce simte in aceste momente. S-a dus la mormantul fratelui sau, iar imaginile sunt dureroase!

Durere fara sfarșit in familia lui Gabi Stangau! Mama violonistului nu iși poate lua gandul de la moartea fiului ei: ”Ce sa ma fac fara tine?!” / FOTO

19:15, 28.04.2024 - Familia lui Gabi Stangau traiește cele mai grele momente dupa moartea lui. Deși au trecut cateva saptamani de la tragedie, suferința este din ce in ce mai mare in sufletul mamei sale. Femeia ar face orice ca sa dea timpul inapoi și sa il mai aiba in viața pe fiul ei. Iata ce mesaj sfașietor a transmis!

Adrian „Beleaua” Corduneanu, copleșit de dorul lui Costel Corduneanu. Cum vrea familia sa pastreze vie amintirea interlopului: „Daca nu avem sanatate degeaba...”

14:45, 22.04.2024 - Familia lui Costel Corduneanu iși revine cu greu, dupa ce interlopul a fost inmormantat vineri. Rudele vor sa ii pastreze vie amintirea și spun ca, deși nu le mai este alaturi fizic, in familia lor, liderul va ramane tot Costel Corduneanu.

Drama copiilor care dorm cu cainii dupa ce au fost abandonați de parinți

11:00, 02.04.2024 - „- Parinții mei ne-au lasat, ne-au dat afara, am dormit intr-un coteț de caine.- Cum v-a spus mama?- Ieșiți afara, nu mai sunteți ai mei!- Mama voastra a spus treaba asta?”, povestește Andreea, unul dintre copiii alungați de mama.Este drama de nedescris prin care trec doi frați care au fost nevoiți…


Ce parere ai despre aceasta stire?