Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

6 moduri să activezi hormonii care duc la pierderea kilogramelor în plus

Publicat:

Redu poftele prin consumul unor alimente satioase

Unele alimente sunt mai satioase decat altele. Vei constientiza asta dupa cat de mare este perioada in care te vei simti satul, sau cat de mult va trece pana cand ti se va face din nou foame.

Hormonul pentru sentimentul de satietate este leptina. Sursele de proteine sunt modalitati excelente de a-ti hrani corpul si, in acelasi timp, de a activa lectina care sa te ajute sa te simti satul pentu mai multa vreme. Leptina ii spune creierului ca nu-ti mai este foame si nu mai mananci.

Un studiu publicat in din SUA…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Lamaia și efectele sale benefice. Previne anemia și ajuta la pierderea in greutate.

09:56, 28.06.2024 - Lamaia este un fruct care are intrebuințari variate in viața de zi cu zi. Este buna in ceaiuri, bauturi sau mancaruri ce conțin suc sau chiar coaja de lamaie. De asemenea, este folosita si in parfumuri și produse cosmetice.

Afecțiunea grava care provoaca rigiditate musculara și pierderea echilibrului. Cum este tratata?

13:55, 17.06.2024 - Odata cu inaintarea in varsta, crește riscul de apariție a unor boli neurodegenerative. Controalele periodice la medicul neurolog contribuie semnificativ la depistarea din timp a acestora și la inițierea tratamentului corespunzator, pentru ameliorarea simptomelor.

Cele șase feluri de mancare care te ajuta sa slabești repede: „Sunt pline de nutrienți și ajuta la pierderea in greutate”

19:20, 09.06.2024 - Daca doriți sa pierdeți kilograme in timp ce va alimentați corpul cu nutrienți esențiali, specialiștii recomanda mesele macro-echilibrate. „Va vor oferi energia necesara și va ajuta sa slabiți sanatos”, susțin nutriționiștii.

Pe rețelele de socializare, gumele cu morosil, soluția miraculoasa pentru pierderea in greutate!

15:35, 21.05.2024 - Pe rețele de socializare, mulți influenceri promoveaza suplimentele alimentare pe baza de morosil, care ar ajuta la scaderea in greutate fara dieta și exerciții fizice. Mai mult, aceste suplimente ar fi atat de eficace incat se duc direct la stratul de grasime abdominala și-l elimina in doar cateva…

Intrebarea care se afla pe buzele tuturor: Cum iți dai seama daca mananci de foame sau din plictiseala?

16:35, 26.04.2024 - Mecanismele metabolice și cognitive ale creierului sunt interconectate, ceea ce poate face ca reglarea apetitului sa fie mai problematica, scrie Mind Body Green.Știința reglarii apetituluiReglarea biologica și psihologica a apetitului și modul in care afecteaza sanatatea metabolica sunt incredibil de…

Diferența intre pierderea in greutate și eliminarea grasimii. Specialiștii atrag atenția asupra unui fenomen

03:35, 21.04.2024 - Diferența intre pierderea in greutate și eliminarea grasimii. Specialiștii atrag atenția asupra unui fenomenExperții au dezvaluit care e diferența intre pierderea in greutate și eliminarea grasimii și ce e important sa știi daca vrei sa-ți imbunatașești forma corpului.Vezi și: Medicul nutriționist…


Ce parere ai despre aceasta stire?