Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

47 de ani de la inaugurarea Transfăgărăşanului.  Cu ce denumire i-a fost prezentat lui Ceauşescu şi cum a reacţionat "cel mai iubit fiu al poporului"

Publicat:

Se implinesc 47 de ani de la inaugurarea Transfagarasanului, drumul realizat in mai putin de un cincinal, desi, spun specialistii, realizarea unei a astfel de lucrari dureza si pana la 20 de ani.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars: Cum a reacționat Daniel Balaciu cand a aflat ca mama copiilor sai, Dana Roba, locuiește cu actualul iubit, Beni: "Turba, ii venea sa se sinucida..." / VIDEO

17:35, 28.06.2024 - In cadrul unei intervenții telefonice in cadrul Știrilor Antena Stars, Dana Roba a spus cum a reacționat Daniel Balaciu in momentul in care a aflat ca ea locuiește cu Beni. Make-up artistul și tatal copiilor ei s-au intalnit in sala de judecata.

(video) Ședința la Parlament. Avocatului poporului, cu raport in fața deputaților: Ce date a prezentat

19:01, 27.06.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 27 iunie. Pe ordinea de zi figureaza 22 de proiecte, printre care și proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative (declararea averii și a intereselor personale).

Megastructura uriașa pentru care Ceaușescu a platit 60 de tone de aur pur. Este unicat in Romania și funcționeaza și astazi

01:05, 21.06.2024 - La granița de nord a Romaniei se afla una dintre cele mai impresionante mega-structuri a epocii comuniste. Barajul de la Stanca-Costești este un colos de beton care a costat cateva tone de aur și este al treilea ca marime din Europa. Acum este un adevarat paradis natural.

VIDEO Generalul Coldea a ajuns la DNA și a fost luat in primire de protestatarul Ceaușescu: 'Este un escroc'

12:10, 23.05.2024 - Generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbrava sunt chemați joi la DNA. In dosar mai este audiat și avocatul Doru Traila, apropiat al lui Dumbrava. Omul de afaceri Catalin Hideg a depus denunț la DNA.

Andreea Bostanica, adevarul despre presupusul iubit arab! Influencerița a reacționat, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat misterios: „Cadourile alea...”

18:30, 21.05.2024 - Andreea Bostanica rupe tacerea! Artista a spus adevarul despre presupusul iubit arab! Cu a reacționat tanara, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat miserios. Fotografiile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Dieta actriței Tora Vasilescu la 73 de ani. A recunoscut fara rețineri. „Nu este bun, dar pe perioada scurta merge”

11:31, 16.04.2024 - Tora Vasilescu are 73 de ani, dar se menține intr-o forma de invidiat. De mai mulți ani, aceasta s-a mutat la Buftea și a adoptat un stil de viata echilibrat. Actrița recunoaște ca de-alungul timpului a ținut mai multe diete pentru a-și pastra silueta.„Am ținut de toate. Citesc cartea lui Dave Asprey,…

Pedro Rocha si-a prezentat candidatura formala la presedintia Federatiei spaniole de fotbal

15:10, 11.04.2024 - Pedro Rocha, care a asigurat interimatul la conducerea Federatiei spaniole de fotbal (RFEF), dupa demisia fostului presedinte Luis Rubiales, si-a confirmat candidatura sa formala la alegerile pentru presedintia RFEF din 6 mai, scrie EFE, potrivit AgerpresRocha, fostul presedintele al


Ce parere ai despre aceasta stire?