Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

45 de ONG-uri îl acuză pe Iohannis că „a adus un atac direct atât la adresa avertizorilor de integritate, cât şi a libertăţii presei”

Publicat:

Societatea civila reactioneaza dupa comentariile presedintelui dupa informatiile privind proiectele noilor legi ale securitatii nationale. Avertismentul prezidential la adresa celor care au dat „pe surse” proiectul este considerat de 45 de ONG-uri drept un „atac direct atat la adresa avertizorilor de integritate, cat si a libertatii presei”, relateaza Hotnews. Intr-o scrisoare deschisa, organizatiile neguvernamentale sustin ca serviciile de informatii „au fost lasate sa isi formuleze in mod liber propriile legi, fapt ce a dus in mod evident la niste propuneri grosolane de incalcare…

Citeste articolul mai departe pe magazinsalajean.ro…  

Sursa articol: magazinsalajean.ro


Stiri pe aceeasi tema

CTP, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: „Sa fie numit Inalt Reprezentant al ONU pe baza celor 1,92 m pe care ii masoara”

12:15, 20.06.2024 - Avand in vedere faptul ca președintele Romaniei, Klaus Iohannis, pare sa fi ramas fara sprijin in cursa pentru șefia NATO, gazetarul Cristian Tudor Popescu a transmis miercuri, 19 iunie, un mesaj pe contul sau de Facebook.

Kremlinul acuza ca Franța e „pregatita sa participe direct la conflict”. Peskov: „Sa spunem ca Macron da dovada de un sprijin absolut”

15:40, 07.06.2024 - Declaratiile presedintelui francez Emmanuel Macron privind un sprijin militar sporit pentru Ucraina arata ca Franta este „pregatita sa participe direct la conflict”, acuza purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Sistemul dosarelor fabricate adversarilor politici - Ponta a lansat un atac dur la adresa lui Traian Basescu și a lui Klaus Iohannis

08:50, 03.06.2024 - Victor Ponta a facut acuzații grave la adresa fostului președinte Traian Basescu și al actualului șef de stat, Klaus Iohannis.Fostul prim-ministru il acuza pe Traian Basescu de inființarea unui sistem de dosare impotriva adversarilor politici care a dus la demiterea unor personaje nevinovate.„Portocala…

Doar 3.000 de romani s-au inregistrat pentru a vota prin ­corespondenta la alegerile parlamentare si prezidentiale

00:15, 03.06.2024 - 1.410 de romani din strainatate s-au inregistrat la Autoritatea Electorala Permanenta, incepand din 1 aprilie si pana vineri, 31 mai a.c., pentru a vota prin corespondenta la alegerile parlamentare, si 1.461 pentru prezidentiale, anunța instituția, citata de Hotnews. La alegerile pentru Senat si Camera…

Klaus Iohannis, despre amenințarile la adresa securitații Romaniei: „Militarii se pregatesc pentru toate situațiile posibile”

13:11, 22.05.2024 - „Militarii se pregatesc pentru toate situațiile posibile. Romania este o țara sigura, din toate informațiile pe care le am, dar trebuie sa fim pregatiți pentru evenimente neașteptate. Nu trebuile sa intram in panica sau sa credem ca Romania este amenințata”, a spus Klaus Iohannis. 

Scandal in direct la miezul nopții! Ieșire aroganta la adresa lui Ilie Dumitrescu: „Cu mine vorbești cu «domnul Rotaru», Iliuța!”

00:10, 14.05.2024 - Mihai Rotaru, finanțatorul de la Universitatea Craiova, a avut ieșire incredibila la adresa lui Ilie Dumitrescu. Rotaru a fost deranjat de faptul ca Ilie Dumitrescu i-ar fi recomandat o clinica pentru Jovan Markovic, din cauza surplusului de greutate al atacantului Craiovei. Recomandarea ar fi venit…

Diana Șoșoaca acuza o tentativa de omor la adresa unui lider SOS Romania și depune plangere penala

12:15, 15.04.2024 - Diana Șoșoaca, președinta formațiunii SOS Romania, a anunțat ca depune plangere penala dupa un incident in care un lider al partidului sau ar fi fost lovit in mod intenționat cu mașina.

Atac la adresa lui Iohannis. “Nu are șanse sa conduca NATO”

19:25, 03.04.2024 - Klaus Iohannis nu are șanse de a deveni secretar general al NATO. Drula sugereaza ca perspectivele lui Iohannis in acest sens sunt extrem de slabe sau chiar inexistente. “Pe noi nu ne-a intrebat cand si-a pus candidatura asta, care, dupa parerea mea, nu are niciun fel de sansa. Statele Unite, care reprezinta…


Ce parere ai despre aceasta stire?